Get Adobe Flash player

Šiais įžymios dainininkės Celine Dion žodžiais prasidėjo renginys anglų kalba jaukioje Lizdeikos gimnazijos bibliotekoje. Renginyje dalyvavo gimnazijos mokiniai bei mokytojai, dalyvaujantys tarptautiniame projekte, ir gausus būrys projekto dalyvių – matematikos mokytojų iš Italijos, Turkijos, Lenkijos, Olandijos.

Trečiokas gimnazistas A. Čiapas ir jo sesutė nustebino visus savo išradingu pasirodymu. Ketvirtokės K. Lukšytė bei E. Plukaitė puikiai vedė visus meilės žmogui, artimiesiems, tėvynei, gamtai keliais. Svajingą ir malonią atmosferą kūrė antroko G. Verdingo atliekamos saksofono interpretacijos. Abiturientai G. Bublytė bei P. Bajorūnas padeklamavo vieną iš nuostabiausių Šekspyro meilės sonetų. Gimnazistės A. Butavičiūtė, A.Turčinaitė, K. Titaitytė poetų posmais šlovino meilę. Mokytojai R. Remeikienė ir A.Kavaliauskas deklamavo lietuvių poeto T. Venclovos eiles „Tėviškei“ anglų bei lietuvių kalbomis. Mokytoja iš Turkijos noriai atliko jausmingą turkišką dainą apie meilę, kuri net žodžių nesuprantantiems suvirpino širdis. Visiems gerai žinomos dainos „I just called to say I love you...“ žodžiais, skambant saksofono melodijai, baigėme renginį.

Nepaisant spartėjančio gyvenimo tempo, gera buvo patirti šiltus, malonius išgyvenimus ir turėti viltį, kad tai ne paskutinis kartas, kai mokiniai ir mokytojai kartu taip nuoširdžiai, paprastai kalbėjosi apie gražiausius jausmus mylimiesiems, artimiesiems, tėvynei.

Ž. Bareikienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5