Get Adobe Flash player

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ – tai šauni, žaisminga viktorina, kurioje kasmet išrenkami ir apdovanojami gabiausi moksleiviai. Laidos tikslas – supažindinti visuomenę su įvairiose Lietuvos mokyklose besimokančiais gabiais, visuomeniškai aktyviais ir darbščiais mokiniais. Nuo 2008 m. šauniausiems Lietuvos vaikams dalijami garbingi „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ titulai, be to, nugalėtojai kasmet pagerbiami LR Prezidentūroje, o šio projekto globėja yra Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

img_1538 img_1539

Šių metų kovo 3 dieną Vilniuje vyko „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dvyliktokų pusfinalio laidos filmavimas, kuriame dalyvavo Lizdeikos gimnazijos mokiniai Evelina Plukaitė ir Joelis Verdingas. Evelina ir Joelis buvo vieninteliai, atvykę iš Šiaulių apskrities. Į pusfinalį palaikyti Joelio ir Evelinos vyko šeimos nariai, klasės draugai ir mokytojai. Deja, šie metai nebuvo tokie sėkmingi kaip praėjusieji. Bendroje įskaitoje Joelis liko antras, o Evelina – penkta. Joelis, savo jėgas išbandė jau antrą kartą, Evelinai tai buvo pirmas išbandymas. Abu abiturientai įgavo daug patirties, gaila, kito karto jau nebebus. Tikimės, kad baigę mokyklą jie toliau gilins savo žinias ir dar ne kartą juos pamatysime televizijos ekranuose.

Visa gimnazijos bendruomenė ir bendraklasiai džiaugiamės ir didžiuojamės Evelina Plukaite ir Joeliu Verdingu, linkime sėkmės ir ateityje.

Gabrielė Bublytė ir Deimantė Kaltanaitė, Lizdeikos gimnazijos 4A klasės mokinės

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5