Get Adobe Flash player

Nuo rugsėjo 1-osios prasidėjusio „Pildyk talentai“ konkurso kūrybinė grupė,  siekdama rasti naujų dainuojančių, šokančių, grojančių, sportuojančių ar kitokių talentingų vaikų, pretenduojančių tapti naujausiomis Lietuvos žvaigždėmis, lankosi mokyklose, esančiose skirtinguose Lietuvos kampeliuose. Lapkričio 15d. ,,Pildyk talentai“ atvyko į mūsų gimnaziją. Čia jau laukė gausus būrys gimnazijos talentų, jų palaikymo grupės ir mokytojai. Visiems buvo smalsu sužinoti, kas taps gimnazijos talentu, ką atrinks komisija, kieno pasirodymą patalpins internetinėje svetainėje, kur balsuoti galės visi lankytojai. Tokiu būdu išrinktas nugalėtojas pateks į „Pildyk talentų“ finalą ir dalyvaus laidoje „Lietuvos talentai".

Gimnazijos scenoje savo sugebėjimus rodė du sportininkai, šokėja, 6 solistės, vokalinė – instrumentinė grupė ,,Hamus“. Plojimais, audringomis ovacijomis lydėjo sirgaliai savo favoritus. Pasak renginio vedėjos ir komisijos narės, Lizdeikos gimnazija yra išskirtinė gimnazija, čia kiekvieno dalyvio pasirodymas yra vertas dėmesio, o gal net „Pildyk talentų“ finalo. Ypač visus sudomino T. Jakubausko ir M. Kareniausko sportiniai trukai, jėga ir virtuoziškumas ant skersinio. Žavėjo G. Indrišiūnaitės savos kūrybos dainos atlikimo nuoširdumas, širdį maloninantis jautrus balso tembras ir jaunatviško polėkio sklidinas muzikavimas. Konkurenciją didino įspūdingo raiškumo S. Sakalauskaitės dainavimas, drąsa scenoje, puikus balso valdymas.

Taigi, komisijai tikrai buvo sunku. Teko ilgai svarstyti, kam atiduoti nugalėtojo vardą.

Negailestinga komisija, vadovaudamasi konkurso taisyklėmis, turėjo apsispręsti ir išrinkti tik vieną nugalėtoją. Ja tapo 4G klasės mokinė Greta Indrišiūnaitė.

Nuoširdžiausi sveikinime Gretą. Sėkmės kituose turuose!

Lizdeikieti, balsuok už Gretą!

               

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ina  Bajarauskaitė


Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9