Get Adobe Flash player

Menas – tai kiekvieno žmogaus mažas atskiras pasaulis, kurį jis susikuria pats. Juk kiekvienas žmogus meną gali suprasti skirtingai ir skirtingai jį vertinti. Kas vienam yra be galo gražu ir palieka neišdildomą įspūdį, kitam gali likti taip ir nesuprasta. Menas – tai lyg savęs, kitokio „aš” pažinimas, savotiškas išsilaisvinimas ir savotiška atsipalaidavimo priemonė. Malonu, kad gegužės 9 d. Lizdeikos gimnazijos antrame aukšte atidaryta 1A klasės mokinės Rasvitos Stankutės pirmoji kompiuterinių piešinių paroda.

bluetiger crazy panda 2 little candy girl monstergirlart logo zodiako enklas. oiaragis zodiako enklas. vandenis

Rasvita yra nuoširdi, šilta, paprasta mergaitė, turinti didžiulį kūrybos talentą. Ji niekuo neišsiskiria iš visų savo išore, bet turi nuostabų gebėjimą kurti. Kaip pati Rasvita sako, piešimas jai yra visas gyvenimas. Visada piešė ir piešia. Tai padeda jai atitrūkti nuo realybės ir kasdienybės. Piešimu ji domėtis pradėjo nuo pat mažų dienų. Vėliau augo ir keitėsi Rasvita, keitėsi ir jos piešinių sudėtingumas, formatas ir stilistika, kol persikėlė į kompiuterinių piešinių pasaulį. Tokius piešinius ji pradėjo kurti nuo 13 metų. Dažniausiai Rasvita kuria fantastinio pobūdžio kūrinius. Piešti lengvesnius piešinius reikia 6 valandų, sunkesnius net 8 valandų. Vieno piešinio kūrimo trukmė kartą buvo net 26 valandos! Tai kantrybės ir kruopštumo reikalaujantis darbas.

Kviečiame pasigrožėti Rasvitos Stankutės kūrybinių darbų paroda.
Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien11
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę11
mod_vvisit_counterŠį mėnesį11