Get Adobe Flash player

Spalio 4 dieną miesto centriniame stadione vyko švediškos estafetės, skirtos Tarptautinei mokytojų dienai paminėti, varžybos, kuriose savo jėgas galėjo išbandyti sportininkai iš visų rajono mokyklų. Varžybos vyko 5–6, 7–8, 9–10 ir 11–12 klasių grupėse. Šiemet Lizdeikos gimnazijai atstovavo trys komandos. Pirmosios startavo vyriausios merginos. Dėl negausaus dalyvių skaičiaus vyko vienas užbėgimas, kartu su 9–10 klasių bėgikėmis. Atkakli kova vyko tik pirmajame etape, po to neliko jokių abejonių, kas taps nugalėtojomis. Komandoje bėgo Rosita Jasaitytė, Rugilė Petrauskaitė, Indrė Valančiūtė ir Živilė Jamontaitė.

image_1 image_2 image_3 image_4

Antra į startą stojo pirmokų gimnazistų komanda. Pirmajame etape 800 m bėgęs Ignas Balinskas estafetės lazdelę perdavė antras, o kituose etapuose bėgę Gintaras Krivickas, Klaidas Stryla ir Alanas Prochorovas, nors ir labai stengėsi, bet nesugebėjo aplenkti į priekį išsiveržusių varžovų ir iškovojo antrąją vietą. Bet tai buvo pirmasis vaikinų startas, tikimės, kad kitais metais jie taps nugalėtojais.

Vyriausiųjų grupėje startavę Kristupas Petravičius, Domantas Saldukas, Arnas Šutkov ir Titas Mužas nuo pirmo etapo bėgo pirmi ir nepaliko jokių vilčių varžovams.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis, o kiekvienas baigęs savo etapą galėjo atsigaivinti rudeniniais obuoliais.

Nijolė Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5