Get Adobe Flash player

Lizdeikos gimnazijos komanda lapkričio 17 d. dalyvavo UNESCO asocijuotų mokyklų tinklo organizuojamojoje konferencijoje „UNESCO lūkesčiai ir galimybės“.

img_07581 img_07601 img_07611

Lizdeikos gimnazija yra viena iš penkiolikos Lietuvos mokyklų, priimta į UNESCO asocijuotų mokyklų tinklą jau antrajai kadencijai aktyvių Lizdeikos gimnazijos mokytojų dėka: Astos Šmukštienės, biologijos mokytojos metodininkės, Jurgitos Caporkienės, matematikos mokytojos metodininkės, Laimos Duglas, matematikos mokytojos metodininkės, Gintautos Dauneckytės, lietuvių kalbos mokytojos metodininkės, Rasos Remeikienės, anglų kalbos mokytojos metodininkės ir UNESCO grupės koordinatorės Jolantos Kvedarienės, informacinių technologijų mokytojos metodininkės. Šių mokytojų ir visos gimnazijos bendruomenės aktyvi veikla, įgyvendinanti UNESCO uždavinius, patvirtino tikslingą gimnazijos ugdymo turinio organizavimą.

Gimnazijos komanda energingai pradėjo naujojo etapo UNESCO uždavinių įgyvendinimą. Todėl įvertindami savo patirtį ir vykdomą veiklą nusprendėme dalyvauti Šilutės Vydūno gimnazijoje organizuojamoje konferencijoje. Dirbti ir siekti gerų rezultatų – labai smagu, bet jais dalintis ir sužinoti ką naudingo savo gimnazijoje ir mieste galime nuveikti – taip pat svarbu. Mokytoja Asta Šmukštienė konferencijoje pristatė gamtamokslinio ugdymo veiklas mūsų gimnazijoje ir mieste, paaiškino mokinių tiriamųjų darbų reikalingumą, kuriant tvarios ir darnios visuomenės sąmoningumą. Gimnazijos aktoriai ir muzikantai nustebino konferencijos dalyvius įspūdingu miuziklu „Meilė ir mirtis Veronoje“.

Ši išvyka buvo labai prasminga ir naudinga. Pasidalinome savo vykdomomis veiklomis, parodėme, kokie esame šaunūs gimnazistai ir sužinojome, ką dar galime įdomaus, prasmingo nuveikti formuojant sąmoningus miesto, šalies, Europos ir pasaulio piliečius. Viena iš svarbiausių veiklų, kurias ketiname pradėti netrukus – tai įsijungimas į Azijos-Europos fondo mokyklų tinklą. Inicijuojant ir vykdant šio fondo veiklas, spręsti problemas, su kuriomis susiduria miesto, šalies ir pasaulio bendruomenė.

Už šią kelionę dėkojame ir rajono savivaldybės merui Antanui Čepononiui, kuris skyrė autobusą kelionei į Šilutę, Vydūno gimnaziją.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien17
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę17
mod_vvisit_counterŠį mėnesį17