Get Adobe Flash player

Sveikata visus metus

Mano sveikuoliškoji šeima

Lizdeikos gimnazijos komanda „Saulės vaikai“ pradeda įgyvendinti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro skelbiamą projektą „Sveikata visus metus“. Kiekvieną mėnesį iki 10 d. skelbiamas vis naujas iššūkis, nauja užduotis. Sausio mėnesio iššūkis – „Burnelė – ne šiukšlynas. Skrandis – ne sąvartynas“. Projekto tikslas – padėti mokiniams įgyti bendrą suvokimą apie sveikatą, išsiugdyti sveikatai naudingus gebėjimus, įpročius bei nuostatas, atsakomybę už savo ir kitų sveikatą, paskatinti juos rinktis sveiką gyvenimo būdą.

1711677_8 1711677_9 1711677_10 1711677_11

Sausio mėnesį komandos nariai vykdė įvairias veiklas. 2A klasės mokinė Rosita Jasaitytė paruošė pranešimą „Mano sveikuoliškoji šeima“, kuriame pristatė savo šeimos sveikos mitybos įpročius ir internetinį tinklapį :http://virtuveje.lt/ bei facebook‘o puslapį virtuveje.lt. ,,Sveikuolių“ būrelio komanda sukūrė laišką „Mano mielas drauge“. Paruošta stendinė medžiaga „Teisingas pasirinkimas – vartai į gerą sveikatą“. Reportažo metu „Sveika mityba“ įvairių klasių mokiniai atsakinėjo į klausimus apie mitybos įpročius ir ,,kada skrandis būna sąvartynas, o burnelė šiukšlynas, o kada skrandis ne sąvartynas, o burnelė ne šiukšlynas“.

Vasario mėnesio iššūkis – „Ne vien duona žmogus gyvas“ (fizinės ir emocinės sveikatos darna). Kviečiame prisidėti prie projekto vykdymo.

Mokytoja Lionė Semeniukienė


Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9