Get Adobe Flash player

Mokslo metams įpusėjus rajone prasideda dalykinių olimpiadų bumas. Visi mes, mokiniai, esame girdėję apie lietuvių kalbos, matematikos, chemijos ir kitų dalykų olimpiadas. Apie galimybę dalyvauti technologijų olimpiadoje nebuvau girdėjusi, todėl paraginta technologijų mokytojos Olesios Kablienės pamaniau, jog būtų įdomu išbandyti savo jėgas šiame konkurse. Išgirdus olimpiados temą „100 ateities ženklų Lietuvai“ kilo daug įdomių minčių ir idėjų, labai norėjosi tinkamai atskleisti olimpiados temą, kuri buvo įdomi, bet sudėtinga. Man be galo patiko ruoštis olimpiadai, nors, prisipažinsiu, buvo pakankamai sunku. Rajoninė technologijų olimpiada vyko vasario 15 d. Gražinos pagrindinėje mokykloje. Joje turėjau pristatyti kūrybinį darbą, pagamintą namie ir atlikti darbą olimpiados metu, kuris turėjo atitikti visus reikalavimus. Paskelbus rezultatus, paaiškėjo, kad aš užėmiau I vietą.

1501587_8 1501587_9 1501587_10

Manau, šis įvykis yra pamoka, kad reikia siekti savo tikslo, kaip mano mokytoja mane ragino: „nereikia žengti žingsnio atgal.“ Todėl noriu padėkoti technologijų mokytojai Olesiai Kablienei, kuri mane motyvavo, skatino kurti, nenuleisti rankų. Manau, man šis įvykis yra pastūmėjimas siekti savo svajonės ir judėti pirmyn. Su džiaugsmu ir viltimi skubu ruoštis respublikinei technologijų olimpiadai!

Ieva Vaičiulytė, 1A klasė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien91
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę91
mod_vvisit_counterŠį mėnesį91