Get Adobe Flash player

Visi, besidomintys verslu, galvojantys apie savo verslo pradžią, kovo mėnesio pradžioje buvo pakviesti dalyvauti renginyje „Verslo sėkmė“. Susitikime su žinomais Radviliškio verslininkais Lizdeikos gimnazistai dalyvauja ne pirmą kartą. Šio renginio metu savo sėkmės istoriją pasakojo verslininkė Jurgita Lukas, kuri atskleidė fotografijos verslo pradžią. Buvęs Lizdeikos gimnazijos auklėtinis Kornelijus Čelutka dalinosi patirtimi apie rizikos ir privataus kapitalo įmonę. Visiems gerai žinomos įmonės „Fasma“ vadovas Sigitas Krivickas kalbėjo apie grūdų perdirbimo verslą.

1901977_5 1901977_6 1901977_7

Tai buvo puiki galimybė gimnazistams susipažinti su įkvepiančiomis asmenybėmis ir galbūt apsispręsti dėl savo ateities karjeros.

Lizdeikos gimnazijos mokiniai ne tik domėjosi sėkmingų verslininkų veikla, bet ir patys po keletos dienų laikė nacionalinį ekonomikos egzaminą, aktyviausiai kuriame dalyvavo 1D ir 1E klasių mokiniai.

Danutė Bitytė, ekonomikos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8