Get Adobe Flash player

2011-12-12 ,,Nekaltink pasaulio dėl savo problemų. Tu esi savo problema. Tu esi ir savo sprendimas.‘‘ Tiesa, ar ne? Sutapimas, bet šią savaitę girdėjau ypač daug pasisakymų: ,, Dėl ko man tiek problemų?‘‘ , ,,tai jis kaltas dėl to!‘‘ , ,,kodėl man nepadedi?‘‘. Jie visi susiję su minėta fraze. Susimąstyk. Turi viską, ką susikuri pats. Tu esi atsakingas už savo sprendimus. Kadangi ant ,,lėkštutės‘‘ visko tau neatneš, esi atsakingas už savo tikslų išpildymą. Todėl nekaltink draugo, kuris nepadėjo tau atlikti namų darbų. Galbūt TU neįvykdei to, ką jam pažadėjai. Nekaltink mokytojo, kuris parašė prastą pažymį. TAU reikėjo pamiršti kompiuterį ir paimti į rankas knygą.

Baigiantis metams, norėčiau priminti, jog mes taip pat atsakingi už jų pabaigą ir rezultatą, kurį pasiekėme. Taip, laiko liko ne tiek jau daug, kad pradėtume didelius darbus, bet svarbiausia –užbaigtume pradėtus. Atlikę viską, ką užsibrėžėte metų pradžioje, nusipelnysite pagarbos ne tik iš aplinkinių, bet ir pajusite savigarbą bei pilnatvę. Džiaugsmingai pasitikite pirmąjį sniegą, nes viskas kada nors vis tiek praeina.

Taigi tegul ši mintis, kad kiekvienas esame savo problemų sprendimas, būna šių paskutinių metų savaičių postūmiu į prasmingus ir savęs atradimo kupinus metus.

Linkiu jums linksmos, prasmingos ir gražios savaitės. Svarbiausia – šypsokitės J

 

Gimnazistė Kristina Šiošytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9