Get Adobe Flash player

2018 metų balandžio 12 dieną Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje vyko jau tradicija tapęs valso konkursas „Būkim draugais – šokim linksmai“. Renginio nuotaiką ir visą tvarką palaikė net keturi vedėjai: Dovydas, Urtė, Laurynas ir Vesta. 28 poros iš I–II gimnazijos klasių šventiškai pasipuošusios atskubėjo ne tik išbandyti savo jėgas, bet ir puikiai praleisti laiką.

dsc_0038 1 dsc_0080 1 dsc_0098 dsc_0130 dsc_0143 dsc_0173

Šokančias poras vertino trys komisijos narės: choreografijos mokytoja-metodininkė Vida Gilienė, kuri buvo ir komisijos pirmininkė; choreografijos mokytoja-metodininkė Valerija Jurgauskienė ir mūsų gimnazijos mokinė Ieva Nakutytė. Komisijos narės vertino porų valso atlikimą, muzikalumą, laikyseną, eleganciją ir emociją.

Po nuožmios kovos tarp porų ir komisijos ilgų diskusijų, buvo nuspręsta, kam atiteks kiekviena iš nominacijų ir prizinės vietos. Rezultatus paskelbė Vida Gilienė ir mūsų gimnazijos pavaduotoja Inga Veberienė.

Muzikaliausia pora buvo nominuota Rugilė Judeikevičiūtė ir Matas Linkevičius; draugiškiausia – Kornelija Rociūtė ir Domas Morkis; stilingiausia – Kornelija Simonaitytė ir Benas Valčiukas; spalvingiausia – Gabija Jackevičiūtė ir Nojus Bajoriūnas; linksmiausia – Martyna Ramulionytė ir Dovydas Bauža; viltingiausia – Vestina Klišonytė ir Airidas Valančius ir elegantiškiausia pora nominuoti buvo nuspręsta Kamilę Vaicekauskaitę ir Roką Breimelį.

Poroms jaučiant nedidelę įtampą buvo paskelbtos ir prizinės vietos. I-oji vieta atiteko Miglei Jacynaitei ir jos partneriui Rokui Baniui; II-oji vieta – Augustei Kavalevskajai ir Geidui Varonui; III-oji prizinė vieta ir dar vienas diplomas nukeliavo į Evelinos Gilvickytės ir Justo Bložės rankas.

Visos poros nenustigo vietoje ir džiaugėsi nominacijomis, prizinėmis vietomis ir dalyvavimu konkurse. Tuomet visi buvo pakviesti dar vienam šokiui, kurio metu buvo ištarti žodžiai „Būkim draugais – šokim linksmai“.

Urtė Kriaučiūnaitė 3B klasė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien14
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę14
mod_vvisit_counterŠį mėnesį14