Get Adobe Flash player

dokumentika mokykloje Vilniuje paskelbti ir apdovanoti Lietuvos kino centro video darbų konkurso „Dokumentika mokykloje“ laimėtojai.

Video darbų konkursas „Dokumentika mokykloje“ – ketvirtus metus Lietuvos kino centro organizuojamas projektas, skatinantis vyresniųjų klasių mokinius domėtis dokumentikos kino žanru ir kviečiantis kurti trumpus dokumentinius filmus.

Konkursui moksleiviai iš visos Lietuvos atsiuntė beveik 50 trumpų dokumentinių filmų tema „Lietuva. 100. Mes“. Konkurso dalyviai buvo kviečiami apmąstyti, kaip pasikeitė Lietuva per šimtą metų, kokią šalį jie mato dabar. Juk Šimtmetis – ne tik minėjimai ir šventės, ryškūs pasikeitimai ir dideli pasiekimai. Šimtmetį gyvename kasdien, jis yra čia ir dabar su kasdieniais mūsų pasirinkimais.

Trečioji vieta atiteko komandai „Filomatai“ iš Radviliškio Lizdeikos gimnazijos (mokiniai Agnė Goštautaitė (4D), Rugilė Petrauskaitė (4D) ir Dovydas Paškauskas (1A), vadovė informacinių technologijų mokytoja metodininkė Jolanta Kvedarienė) ir jų filmui „Šviesa“. Jų filmo centre – įprasta mokytojos diena, tačiau, pasak filmo autorių, mokytojai yra šviesos nešėjai.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9