Get Adobe Flash player

Birželio 8 d. ankstų rytą beveik visi 1A klasės mokiniai ir juos lydinčios mokytojos skubėjo į Radviliškio geležinkelio stotį, kur jų laukė traukinys, vykstantis į Klaipėdą. 5:50 val. pajudėjęs traukinys net tris valandas leido 1A klasės mokiniams pabendrauti neformalioje aplinkoje, grožėtis Lietuvos kampeliais, matomais tik per traukinio langą. Pasiekę savo kelionės tikslą, Girulius, šiaurinę Klaipėdos miesto dalį, žingsniavome namelių link, kur gyvenome visas tris paras. Įsikūrę, nieko nelaukdami, skubėjome prie jūros, nors ši buvo itin šalta, nemažai drąsuolių gaivinosi maudydamiesi, o ir kiti rado veiklos: deginosi, šoko, žaidė įvairius sportinius žaidimus, vaikščiojo pajūriu. Žinoma, bendravo ir ilsėjosi. Visgi mokslo metai artėja prie pabaigos! Atėjus vakarui, visi drauge pririnkome šakų, susikūrėme laužą ir šildydamiesi žaidėme įvairius žaidimus, šnekučiavomės. Šiltas ir stiprus ryšys tarp klasės draugų dar pastiprėjo.

Šeštadienį pradėjome pasivaikščiojimu iki Olando kepurės, 24,4 m aukščio skardžio Baltijos jūros pakrantėje. Pasigrožėję vaizdu ir pasidarę keletą nuotraukų, pajūriu žingsniavome iki pamėgtos vietos Girulių paplūdimyje, kuri net su keliomis tinklinio aikštelėmis – vieta žaisti įvairius sportinius žaidimus. Buvo itin aktyvus savaitgalis! Vakare visi drauge palydėjome saulę paplūdimyje.

Sekmadienį, dar kartą pasimėgavę vis šiltėjančios jūros bangomis, skubėjome tvarkyti namelių ir ruoštis kelionei namo. Visi džiaugėmės puikia klasės ekskursija, gera nuotaika, fantastišku oru ir tuo, kad turime šaunius klasės draugus, su kuriais praleisti laiką buvo vienas malonumas! Jau laukiame dar vienos tokios ekskursijos, o gal kelionė į Girulius mokslo metų pabaigoje taps mūsų tradicija?

Dėkojame 1A klasės auklėtojai lietuvių kalbos mokytojai Gintautai Dauneckytei ir lietuvių kalbos mokytojai Laimutei Verbickienei už kartu praleistą laiką.

Dovydas Paškauskas, 1A kl. mokinys

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10