Get Adobe Flash player

Žymus XX a. Prancūzijos tapytojas, grafikas, dekoratorius, kubizmo srovės atstovas, vienas svarbiausių XX a. pr. prancūzų modernistinės dailės kūrėjų Žoržas Brakas teigė: „Mene esmingiausia kaip tik tai, ko kitaip išreikšti neįmanoma“.

img_2170 img_2177 img_2174 img_2182

Lizdeikos gimnazijos skaitykloje ir antro aukšto fojė atidaryta 4B klasės mokinio Armando Čiapo keramikos, tapybos ir grafikos darbų paroda „Nuo A iki Z“. Mintis surengti gimnazisto parodą kilo gimnazijos bibliotekininkei Valiai Kondratenko, pastebėjusiai mokinio piešimą laisvalaikio metu skaitykloje. Dar prieš metus pakalbinus Armandą surengti parodą, mokinys sutriko ir susimąstė, ar turės tiek darbų, kad galėtų parengti turiningą parodą. Kad idėja virstų realybe, teko laukti metus. Armandas baigė Radviliškio dailės mokyklą, kurioje baigiamojo darbo vadovas R. Dagys suteikė visišką kūrybinę laisvę įgyvendinant darbe kilusias idėjas. Mokinys visą savo laisvalaikį praleidžia tapydamas, piešdamas, kurdamas darbus iš keramikos. Armandas labai domisi senovės Rytų kultūra, tai atsispindi ir kai kuriuose eksponuojamuose paveiksluose, jis mėgsta muziką, puikiai dainuoja, su jaunesne sese rodo iliuzijos triukus, pats kuria pasirodymams rūbų dizainą.

Dekoracijos, apšvietimas, sceniniai kostiumai Armandą žavi nuo pat vaikystės, todėl ateityje jis planuoja stoti į Vilniaus dailės akademiją.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5