Get Adobe Flash player

Įgyvendindami Gerosios mokyklos koncepciją, Lizdeikos gimnazijos mokytojai dalyvauja Erazmus+ projekto KA1 paprogramėje, vykdančioje mokytojų kvalifikacijos tobulinimą.

19118_1 19118_2

Lapkričio 19–24 dienomis mokytojos Laima Duglas ir Vaida Jankūnienė dalyvavo mokytojų kvalifikacijos kursuose Barselonoje. Šių kursų tikslas buvo: mokytis geriau pažinti save, mokėti įveikti stresą, valdyti neigimas emocijas, išmokti būti kantriems.

Kursuose dalyvavo dvylika mokytojų iš šešių šalių: Vengrijos, Lenkijos, Austrijos, Suomijos, Slovėnijos ir Lietuvos. Tai buvo skirtingų mokomųjų dalykų mokytojai iš gimnazijų, pradinių mokyklų ir mokyklų, kuriose mokosi mokiniai, turintys fizinę ir protinę negalią. Kiekvienos šalies mokytojai pristatė savo mokyklas ir švietimo sistemą. Diskutavome apie švietimo sistemos panašumus ir skirtumus. Seminaro lektorė Marta Mandolini teoriškai ir praktiniais užsėmimais aiškino meditacijos, geros aplinkos susikūrimo svarbą mokytojų darbe. Ji akcentavo, kad tik laimingo, pasitikinčio savimi, psichologiškai stipraus mokytojo pamokos bus įdomios ir naudingos mokiniams. Marta Mandolini priminė seminaro dalyviams, kad mokytojas neturėtų pamiršti šypsotis: laimingas mokytojas – laimingas ir mokinys. Mokytojo darbe dažnai susiduriame su stresu, todėl savo laisvalaikį paskirkime savo pomėgiams ir atsipalaidavimui. Prisiminkime savo pomėgius, kurie buvo kuriam laikui užmiršti, būkime pozityvūs ir laimingi.

Kursai buvo labai aktyvūs ir įdomūs. Juose taip pat tobulinome anglų kalbos žinias. Džiaugiamės, kad galėjome susipažinti su Barselonos kultūra ir istorija, nes kursų programoje buvo numatytos veiklos mieste.

Matematikos mokytoja metodininkė Laima Duglas ir istorijos mokytoja metodininkė Vaida Jankūnienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8