Get Adobe Flash player

Gruodžio 18 dieną Radviliškio prekybos centre „IKI“ vyko ketvirtoji respublikinė jaunimo verslo idėjų mugė „Parduok Kalėdinę nuotaiką“. Jaunimo verslo idėjų mugė – tai galimybė mokiniams pakeisti aplinką, išbandyti save ir įgyti naujos patirties, o šio renginio tikslas sudaryti jaunimui galimybes pristatyti savo verslo idėjas bei pasidalinti surinktomis lėšomis aukojant. Renginį organizavo Lizdeikos gimnazija, partneris prekybos centras „IKI“.

img_7445img_7449img_7450 102_0086 102_0100 102_0110 102_0137

Šiemet verslo idėjų mugėje dalyvavo Lizdeikos gimnazijos I–IV klasių gimnazistai ir mokinių mokomosios bendrovės iš Vilkaviškio Gražiškių gimnazijos, Šiaulių Juliaus Janonio ir Universiteto gimnazijų bei mokiniai iš Šeduvos ir Baisogalos. Lizdeikos gimnazijai atstovavo dvi mokinių mokomosios bendrovės: „Obuoliukai“ ir „Fantazija“.

Renginio pradžioje visiems sėkmės linkėjo Lizdeikos gimnazijos direktorė Ina Bajarauskaitė, linksmais ir kalėdiniais šokiais džiugino gimnazijos šokėjai, o pelėdžiukas ir snieguolė padėjo renginio vedančiajam. Visus susirinkusius į mugę stebino ne tik dalyvių gausa, bet ir originalios idėjos, gražūs dirbiniai, išmoninga reklama, jaunųjų verslininkų iškalba bendraujant su klientais. Dvi valandas vykusioje mugėje radviliškiečiai galėjo įsigyti kalėdinių dovanų.

Renginio organizatoriai padėkos raštais ir dovanėlėmis apdovanojo visus mugės dalyvius. Tikimės, kad pirkėjai, grįžę iš mugės į namus, parsinešė ne tik dovanėlių sau, artimiesiems, bet ir puikią kalėdinę nuotaiką.

Danutė Bitytė, Lizdeikos gimnazijos ekonomikos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8