Get Adobe Flash player

Sausio 9 dieną, siekiant geriau pasirengti rajono štangos spaudimo varžyboms ir norint išsiaiškinti, kas atstovaus Lizdeikos gimnazijai šiose varžybose, pirmą kartą mokykloje organizuotos štangos spaudimo varžybos. Renginyje panoro dalyvauti ir savo jėgas išbandyti net 23 gimnazijos mokiniai bei du mokytojai (V. Šarauskas ir A. Karmonas). Džiugu, kad varžybose nepabūgo dalyvauti 2G klasės mokinė Saulė-Marija Zabulytė, kuri ne tik pasiekė puikų rezultatą, bet ir parodė, kad žmogus su negalia gali būti aktyvus ir varžytis lygiai su visais. Varžybose dalyvavo ne tik sportuojantys šios sporto šakos atstovai, bet ir pradedantys – pirmųjų klasių gimnazistai, lankantys atletinės gimnastikos būrelį arba pasirinkę savigynos pasirenkamąjį dalyką. Malonu konstatuoti, kad varžybose sportininkai patyrė sėkmę – daugelis pagerino asmeninius rekordus, iškovojo teisę atstovauti gimnazijai rajono mokinių varžybose.

17116_1 17116_2 17116_3

Rungtynėms teisėjauti atvykęs garbus svečias, daugkartinis rankų lenkimo Lietuvoje čempionas Janūrijus Musvicas stebėjosi, kiek daug gimnazijoje yra stiprių jaunuolių, entuziastingų sportininkų. Visų mūsų džiaugsmui svečias pasiūlė pagalbą organizuojant gimnazijoje rankų lenkimo varžybas.

Vasario 15 dieną gimnazijoje vyko rajono mokyklų mokinių štangos spaudimo nuo krūtinės varžybos. Jose dalyvavo Lizdeikos, Šeduvos, Grinkiškio, Sidabravo gimnazijų vyriausiųjų klasių mokiniai. Renginyje netrūko emocijų ir noro laimėti. Atkakliausia kova vyko tarp šeduviškių ir lizdeikiečių. Nugalėjo stipriausi, geriausią sportinę taktiką pasirinkę atletai. Stipresni šį kartą buvo Šeduvos gimnazistai, kurie laimėjo pirmą vietą, o lizdeikiečiai – antri.

Sveikiname varžybose gerų rezultatų pasiekusius mūsų gimnazijos mokinius: Saulę-Mariją Zabulytę, Akvilę Dulinskaitę, Kornelijų Poškų, Domą Morkį, Luką Šivicką, Luką Reutą, Dominyką Briedį.

Sėkmingų startų ateityje!

Robertas Škėma, kūno kultūros mokytojas ekspertas

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8