Get Adobe Flash player

Atšilus orams 2A klasės mokiniai ir vėl nusprendėme pakartoti praeitų metų kelionę į Girulius. Birželio 7 d. po pamokų beveik visi 2A klasės mokiniai ir lydinčios mokytojos traukiniu išvykome į Girulius. Ilgoje kelionėje, kuri truko beveik keturias valandas, bendravome ir grožėjomės vaizdais pro traukinio langus. Pasiekę savo kelionės tikslą, įsikūrę nameliuose, nusprendėme, kad norime praleisti vakarą paplūdimyje ir palydėti saulę. Pasiekę jūrą bėgome maudytis, žaisti žaidimus, fotografavomės, kad galėtume prisiminti šią išvyką ilgam. Sulaukę saulėlydžio, grįžome į namelius, užsikūrėme laužą ir kartu pavakarieniavome, pasišnekučiavome.

617_9 617_10

Šeštadienį kėlėmės anksti, juk atvykome ne pamiegoti! Visi susiruošę patraukėm jūros link, diena buvo karšta, todėl visi pasiekę paplūdimį bėgome maudytis. Vėliau vieni pasirinko leisti laiką aktyviai: žaidė tinklinį, maudėsi, šoko, o kiti leido laiką šiek tiek ramiau: šnekučiavosi, gaudė saulės spindulius. Vakaras vėl linksmai prabėgo prie mūsų sukurto laužo, tačiau prasidėjus stipriam vėjui, susirinkome į namelius, kuriuose ir praleidome likusį vakarą.

Sekmadienį, atsisveikinę su jūra, aptarėme šią išvyką – visi pasidalinome įspūdžiais ir nusprendėme, kad ši išvyka tikrai nusisekė, praleidome smagiai laiką, dar labiau pažinome klasės draugus, o prisiminimai išliks ilgam. Tikimės, kad kelionė į Girulius bus mūsų klasės tradicija.

Taip pat norime padėkoti klasės auklėtojai Gintautai Dauneckytei ir informacinių technologijų mokytojai Jolantai Kvedarienei už šią nuostabią kelionę.

Ugnė Ponelytė, 2A kl. mokinė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8