Get Adobe Flash player

10010_1 Kasmet rugsėjo 1-ąją Lizdeikos gimnazijoje už aukštus mokymosi pasiekimus ir Lizdeikos gimnazijos vardo garsinimą yra teikiama Lizdeikos gimnazijos premija. Šiemet šis garbingas apdovanojimas ir 200 eurų premija buvo įteikti 4A klasės mokinei Rositai Jasaitytei.

Rosita Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje pradėjo mokytis nuo 2016 metų rugsėjo 1 d. Merginos mokymosi pasiekimai visada buvo puikūs – mokosi vien dešimtukais. Ji yra pretendentė baigti vidurinio ugdymo programą su pagyrimu.

Mokinė yra žingeidi ir aktyvi, dalyvavo televizijos projekte „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ 9-okų grupėje, nacionaliniame Česlovo Kudabos geografijos konkurse tarp bendraamžių Lietuvos moksleivių pateko į TOP 20-tuką. Rosita dalyvauja rajono mokinių matematikos, biologijos, olimpiadose, yra tapusi rajono geografijos olimpiados prizininke, dvejus metus iš eilės pelnė pirmąsias vietas rajono chemijos olimpiadoje, respublikiniame „Žynio“ konkurse yra patekusi į geriausiųjų penketuką. Mergina lanko lengvosios atletikos treniruotes, yra maratonų bėgimo entuziastė, užsiima įvairia sportine veikla, kiekvienais metais atstovauja Radviliškio Lizdeikos gimnazijos mergaičių komandai švediškų estafečių varžybose bei rajoniniuose ir respublikiniuose komandų kroso etapuose. Rosita ir respublikinių rašinių apie sportą konkursų dalyvė.

Radviliškio rajono oratorių anglų kalba konkurse laimėta 3 vietą. Ji nacionalinio „22nd National Public Speaking Competition – 2019“ etapo Klaipėdoje dalyvė. Nuo 2017 metų kasmet laimi konkursą „Lietuvos Maximalistai“. Mokinė yra įvairių konferencijų dalyvė, respublikinėje Tėvo Jurgio Ambrozijaus Pabrėžos vardo mokslininkų, mokytojų, dvasininkų ir mokinių konferencijoje „Žmogaus ekologija“ parengė ir pristatė tiriamąjį darbą „Pažintis su grybų karalyste“.

Rosita Jasaitytė yra pareiginga, atkakli, draugiška, siekianti tikslo mokinė, puikus pavyzdys bendramoksliams.

Lizdeikos gimnazijos informacija

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7