Get Adobe Flash player

2021 metų vasaris. Abiturientai dėl besitęsiančio karantino jau ir taip praradę ne vieną tradicinę šventę tikrai laukė Šimtadienio, kuris (kaip ir visas ugdymo procesas) persikėlė į virtualią erdvę…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 17 18 19 20 21 22 45 24 25 26 31 32

Trečiokai priėmė iššūkį ir šventinis vakaras „Laikykitės ten, Lyzde!“ įvyko. Ekranuose išvydome net keletą populiariausių TV laidų reportažų, tokių kaip įspūdingasis projektas Ekstrasensų mūšis, klasikinė pokalbių laida Valanda su Rūta, intelektinis žaidimas Kas ir kodėl?, azartinis žaidimas Lizdeikos milijonierius, pozityvi ir stilinga gyvenimo būdo laida Bus visko ir humoristinė vakaro pokalbių laida Gero Šimtadienio šou. Tik šįkart laidų herojai buvo patys 78 laidos abiturientai ir jų auklėtojai. Dienos rubrikoje girdėjome direktorės Inos Bajarauskaitės sveikinimą, dvyliktokų auklėtojų palinkėjimus ir abiturientų atstovo žodį. Reklaminiai intarpai, horoskopai, orų prognozė buvo skirti pusatestačių aptarimui, o šventę pagyvino interviu tiesioginiame eteryje, viktorinos, apdovanojimai ir muzikiniai intarpai. Dvyliktokai taip pat išradingai pristatė savąsias namų užduotis.

Iš tiesų Šimtadienis šiemet visiškai kitoks. Jis bus įrašytas Lizdeikos gimnazijos istorijoje kaip pirmasis karantininis, nuotolinis Šimtadienis. Stengėmės kaip įmanydami nesusprogdinti savųjų „burbulų“ ir pasiekti „namų ūkiuose“ įstrigusius dvyliktokus.

Nepaisant nedidelių trikdžių 78 laidos sezono uždarymo šentė įvyko. Mes, trečiokai, įgijome naujos patirties, o Jūsų siunčiamų žinučių, širdučių, šypsniukų ir aplodismentų gausa rodo, kad su mums kliuvusiu išbandymu susidoroti pavyko. Šimtadienio akimirkos nuotraukų galerijoje. Kaip sakoma, 100 – ne greitis, medis – ne kliūtis!

Tad linkime ABITŪRAI SĖKMĖS ir kelyje, ir egzaminų sesijoje.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien12
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę12
mod_vvisit_counterŠį mėnesį12