Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje visą spalio mėnesį vyko tarptautinio Erasmus+ projekto „Steaming the 21st Century Glassroom“ veiklos. Gimnazistai kartu su belgų, suomių, ispanų ir italų mokiniais dalyvavo nuotolinėse biologijos ir fizikos pamokose apie DNR, genų inžineriją, duomenų analizę naudojant TRACKER programėlę. Mokytojai savo kvalifikaciją tobulino praktiniuose užsiėmimuose „Iššūkiu paremtas mokymasis“ ir „Debatų metodas“. Šias veiklas organizavo mūsų projekto partneriai iš Italijos.

20211101_1 20211101_2 20211101_3 20211101_4 20211101_5 20211101_6

Šių teorinių žinių pagilinimui Lizdeikos gimnazijos mokiniai išvyko į patyriminę edukacinę kelionę į Šiaulius ir Kuršėnus. Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos STEAM centre mokiniai dalyvavo tiriamajame užsiėmime „Dirbtinis inkstas“, kurio metu patys sukonstravo dializės maišelį eksperimentui, kokybiniais testais nustatė nevienodą dializės membranos laidumą skirtingoms medžiagoms, susiejo šią savybę su pritaikymu dirbtinio inksto aparate. Visi mokiniai aktyviai įsijungė į tiriamąjį darbą. Antroji veikla vyko puodžių sostinėje Kuršėnuose. Pasivaikščiojome vienu ilgiausių pėsčiųjų tiltu Lietuvoje, aplankėme unikalų amžiną leno teisę turėjusį Kuršėnų dvarą, paskanavome išskirtinio skonio Kuršėnų vyniotinio.

Pažinimo džiaugsmas ir kiekvieno mokinio sėkmė – geriausias tokių pamokų įvertinimas. Mokytis yra tikrai labai įdomu!

Projekto koordinatorė Inga Veberienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7