Get Adobe Flash player

Lapkričio 10 d. Lizdeikos gimnazijos 2E klasės mokinys Rokas Mickus kartu su palaikymo komanda vyko į TV žaidimo „Tūkstantmečio vaikai“ filmavimą, kuriame rungėsi su kitais Lietuvos dešimtokais.

20211110_8 20211110_9 20211110_10

Žaidimas pradėtas organizuoti 2008 m. Projektą inicijavo Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija kartu su Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija. Projektą globojo Lietuvos tūkstantmečio minėjimo direkcija. Pavadinimas parinktas pagal tais metais minėtą Lietuvos vardo tūkstantmetį. Laida yra visuomeninis projektas, mokslo, žinių, mokyklos ir pedagogų prestižo kėlimo ir populiarinimo akcija. Mokiniams pateikiami klausimai iš įvairių sričių, pvz., vaizduojamojo meno, kino, geografijos, biologijos, istorijos, literatūros, muzikos, politologijos. Klausimai apima ir bendrą žaidėjų išsilavinimą, jų pilietinį smalsumą, domėjimąsi šiandienos Lietuvos ir pasaulio aktualijomis, netgi populiariąja kultūra. Žaidime svarbūs ir greito mąstymo, atminties, logikos elementai.

Džiaugiamės, kad 10-okų žaidime Roką lydėjo sėkmė ir jis laimėjo antrąją vietą bei pateko į finalinį žaidimo etapą. Sėkmė neateina šiaip. Mokinys nuo 6 klasės susidomėjo TV žaidimu „Tūkstantmečio vaikai“. Kasmet jame dalyvauja, tobulėja, semiasi patirties. Dešimtokų žaidimas lapkričio 10 d. buvo ypač svarbus iššūkis – nelengvas, atsakingas, brandus. Roko laimėjimas – tai tarsi įsipareigojimas toliau tobulėti, ruoštis finalui ir artėjančiam respublikiniam Žynio konkursui.

Didžiuojamės ir linkime sėkmės!

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien19
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę19
mod_vvisit_counterŠį mėnesį19