Get Adobe Flash player

Anglų kalbos mokytoja Rasa Remeikienė 1RS klasės mokiniams rugsėjo mėnesį pasiūlė dalyvauti bendrame projekte su Meksikos Toreono miesto gimnazistais. Spalio 19 dieną lizdeikiečiai nuotoliniu būdu – ZOOM platformoje pristatė meksikiečiams Lietuvos kraštą. Pristatymo metu meksikiečiai išmoko keletą žodžių lietuviškai, susipažino su Lietuvos lankytinomis vietomis, patiekalais bei lietuvių švenčių papročiais. Kiekvienas grupės narys sukūrė po skaidrę apie Lietuvą pasirinkta tema, taip pat kiekvienas susitikimo dalyvis žaidė KAHOOT žaidimą, sukurtą iš informacijos, kuri buvo pateikta skaidrėse.

20221124_5 20221124_6

Lapkričio 16 dieną lizdeikiečiai gavo kvietimą dar kartą susitikti ZOOM platformoje ir išklausyti meksikiečių pristatymo apie jų kraštą. Susipažinome su Meksikos kultūra, patiekalais, tradicijomis, taip pat išmokome keletą žodžių bei frazių ispanų kalba. Pamokos pabaigoje mums buvo pateikta klausimų iš pristatyto turinio, be to, kiekvienas grupės narys gavo progą užduoti po klausimą savo bendraamžiams iš Meksikos.

Toks bendravimas parodo, kad mokslui, bendradarbiavimui ir draugystei atstumas nėra kliūtis. Turiningai praleisti trečiadienio vakarai nenuvylė, toks mokymosi būdas patiko kiekvienam grupės nariui. Mokiniai noriai dar kartą rinktųsi tokio pobūdžio projektinę veiklą.

Emilija Lekavičiūtė, 1RS klasės mokinė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6