Get Adobe Flash player

2022 metų lapkričio 23 dieną nuotoliniu būdu ZOOM aplinkoje vyko respublikinė pažintinė praktinė konferencija Tikslų pradedu siekti šiandien, kurios tikslas buvo skatinti mokinių domėjimąsi užsienio kalbomis, gilinti mokinių bendrąsias kompetencijas, tobulinti esminį mokinių gebėjimą bendrauti kalbant apie savo pomėgius, pasiekimus moksle, perteikiant naujienas, išdėstant savo mintis ir su tam tikromis detalėmis aprašant savo patirtį, jausmus ar įvykius, pasakojant apie savo ateities planus, svajones, pomėgius ir t. t. Pranešimuose atsispindėjo, kaip žmonės, bendraudami ir bendradarbiaudami užsienio kalba, gali siekti užsibrėžtų tikslų, kurti naujas komunikacines erdves, užmegzti ir puoselėti kultūrinius, pažintinius, ekonominius, socialinius ryšius. Pranešimų temos buvo labai įvairios, tokios kaip „Mano išskirtiniai gebėjimai“, „Gebu įveikti iššūkius“, „Mano geri darbai Lietuvai“, „Mano ateities planai“, „Savanoriškos veiklos iššūkiai“ ir t. t.

20221124_7 20221124_8

Konferencijoje dalyvavo ir savo vaizdo pranešimus pristatė mokiniai iš Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Plungės, Radviliškio ir Šiaulių miestų bei Šiaulių rajono 7–12 klasių mokiniai, besimokantys prancūzų, vokiečių bei rusų kalbų kaip antrosios ar trečiosios užsienio kalbos.

Vaizdo pranešimą „Mano svajonių profesija tapti virtuvės šefu“ prancūzų kalba skaitė ir Lizdeikos gimnazijos 1HG klasės mokinė AISTĖ JANKŪNAITĖ.

Puikūs pasirodymai. Sveikiname!

Prancūzų kalbos mokytoja Jūratė Šimkuvienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6