Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje balandžio 21 dieną vyko tradiciniu tapęs respublikinis dainos anglų kalba konkursas „Our vision“, į kurį susirinko mokiniai iš įvairių Lietuvos miestų, Radviliškio bei Radviliškio rajono. Žiūrovus ir vertinimo komisiją džiugino konkursantai iš Šiaulių „Romuvos“ gimnazijos, Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos, Neringos gimnazijos, Šiaulėnų Marcelino Šikšnio gimnazijos. Savo talentus pademonstravo ir lizdeikiečiai. Konkurse skambėjo populiarių pasaulio atlikėjų dainos, kurios atskleidė jaunų žmonių santykį su muzika. Vertinimo komisijos pirmininkė pažymėjo, jog mokiniai konkurso metu tobulino ne tik anglų kalbos įgūdžius, žavėjo vokalinėmis ypatybėmis, bet kartu lavino kūrybiškumą, saviraišką bei bendravimą.

20230424_1 20230424_2 20230424_3 20230424_4 20230424_5 20230424_6 20230424_7 20230424_8

Sveikinimo žodį susirinkusiesiems tarė Lizdeikos gimnazijos direktorė Ina Bajarauskaitė. Atlikėjų pasirodymus vertino komisija, kurios pirmininkė Radviliškio muzikos mokyklos direktorė Aurelija Stončiuvienė, nariai: Radviliškio miesto kultūros centro direktorė Indrė Ginkevičienė, Radviliškio Vaižganto progimnazijos pavaduotoja ugdymui Vaida Apšegienė. Šių metų konkurso sumanytoja ir organizatorė Radviliškio Lizdeikos gimnazija.

Solistų kategorijoje Grand Prix nugalėtoja tapo Karina Karvelytė iš Kelmės r. Tytuvėnų gimnazijos. Pirmosios vietos nusipelnė net dvi konkursantės – Livija Semionovaitė iš Šiaulių Romuvos gimnazijos ir Jogailė Vainutytė iš Nerigos gimnazijos. Antrąją vietą pelnė Lizdeikos gimnazijos mokinė Goda Šikšnytė. Trečioji vieta atiteko Radviliškio r. Šiaulėnų Marcelino Šikšnio gimnazijos mokinei Evai Šimkutei. Duetų kategorijoje I vieta įvertintas Radviliškio Lizdeikos gimnazijos duetas „Luna&Sol“ (Austėja Valavičiūtė ir Kamilė Petrėtytė). Pirmąją vietą ansamblių kategorijoje laimėjo Šiaulių Romuvos gimnazijos vokalinė grupė „Fresco“, antroji vieta atiteko Radviliškio Lizdeikos gimnazijos vokalinei instrumentinei grupei „Lizdas“.

Renginio metu konkurso dalyvius ir svečius savo šokiu džiugino gimnazistė Goda Kvedaraitė, sklandų konkurso organizavimą užtikrino konkurso vedėjai – Augustė Motekaitytė ir Adomas Kerpys, pademonstravę puikius anglų kalbos vartojimo įgūdžius.

Laukdami komisijos verdikto, mokiniai nenuobodžiavo, o turėjo galimybė susipažinti su Lizdeikos gimnazija iš arčiau, pasivaikščioti po kabinetus, sužinoti daugiau apie gimnazijos tradicijas. Čia konkursantams talkino Lizdeikos gimnazijos gidų būrelio nariai. Konkursas baigėsi, nugalėtojams įteikti padėkos raštai, dovanėlės, o muzika ir toliau lieka skambėti kiekvieno atlikėjo širdyje.

Lizdeikos gimnazijos mokytojos Svetlana Sluckienė, Inga Veberienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10