Get Adobe Flash player

 Lizdeikos gimnazijos mokiniai stengiasi išbandyti savo jėgas ne tik tradicinėse sporto šakose, bet ir neįprastose rungtyse. Šiemet balandžio 19 dieną jau antrą kartą gimnazijoje buvo organizuotos rankų lenkimo varžybos, kuriose dalyvauti galėjo visi norintys. Vaikinai ir merginos varžėsi skirtingose grupėse. Išbandyti rankos tvirtumą panoro šešios merginos ir šešiolika vaikinų. Malonu, kad rankos stiprumą išbandyti panoro ir gimnazijos muzikos mokytojas Egidijus Kablys. Svečio teisėmis varžėsi Styvas Musvickas. Varžybose teisėjavo rankų lenkimo entuziastas, rajoninių varžybų trečiosios vietos laimėtojas Janūrijus Musvickas. Jis pasveikino dalyvius, pasidžiaugė, kad gimnazijoje propaguojama tokia sporto šaka kaip rankų lenkimas, priminė taisykles.

Pirmosios varžėsi merginos. Po atkaklios kovos nugalėtoja tapo Justina Krivickaitė. Antra liko Živilė Rukaitė. Trečiąją vietą iškovojo Dovilė Štreimikytė. Vaikinų grupėje iš pat pradžių buvo akivaizdūs keli lyderiai. Tai Nedas Jokubauskas, Armandas Štreimikis, Styvas Musvickas ir Egidijus Kablys. Po atkaklių ir įtemtų kovų, finale susitiko Nedas ir Armandas. Pajėgesnis buvo Nedas Jokubauskas. Jis ir tapo varžybų nugalėtoju. Antras liko Armandas Štreimikis, trečias – Styvas Musvickas, kuris dėl trečiosios vietos sugebėjo įveikti Egidijų Kablį. Penktąją vietą iškovojo Laimis Milkūnas, šeštas liko Audrius Butautas.

Po varžybų direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ina Bajarauskaitė pasidžiaugė, kad varžybos pavyko, jos buvo atkaklios. Ir pajuokavo, kad malonu pasveikinti merginas, kurios dalyvavo varžybose, nes jos mieliau dainuoja, šoka, bet rečiau dalyvauja varžybose. Ir nugalėtojams įteikė taures, o prizininkams diplomus.

Kūno kultūros mokytojai padėkojo Janūrijui Musvickui bei Nedui Jokubauskui už pagalbą organizuojant ir vykdant varžybas. Ir išreiškė viltį, kad tokios varžybos vyks ir kitais metais.

 

 

N. Andrušaitytė,

kūno kultūros mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien14
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę14
mod_vvisit_counterŠį mėnesį14