Get Adobe Flash player

2013 m. Vasario 8-10 dienomis Rusijoje, Gusevo mieste, vyko tarptautinis laisvųjų imtynių turnyras, kuriame dalyvavo sportininkai iš Rusijos, Baltarusijos, Latvijos, Vokietijos, Estijos ir Lietuvos.

Jėgas išmėgino ir Radviliškiečiai imtynininkai ir gana neblogai pasirodė. Nors ant nugalėtojų pakilos nepavyko užlipti, bet pelnyti gražių pergalių pavyko. Visi trys Radviliškio atstovai iškovojo penktąsias vietas.

Tomas Kačiukevičius 46 kg. Tomas įveikė du rusus, pusfinalyje nusileido rusui ir kovoje dėl trečios vietos Baltarusijos atstovui. Jo svoryje buvo 17 dalyvių.

Matas Lioretas 69 kg. Įveikė du latvius, lietuvį ir rusą. Nusileido lietuviui ir dėl trečios vietos turėjo galimybę kovoti su Rusijos atstovu, bet lygioje kovoje taškais pralaimėjo Matas. Šioje svorio kategorijoje dalyvavo 23 dalyviai.

Nedas Rasiulis 85 kg kovoje dėl trečios vietos kovojo su Baltarusijos atstovu. Pirmą kėlinuką išlošė varžovas, antrąjį Nedas ir tik trečiame kėlinyje po Nedo klaidos pergalė atiteko baltarusui. Šioje svorio kategorijoje buvo 10 dalyvių.

Prieš turnyrą sportininkai ruošėsi tarptautinėje imtynių stovykloje Šiauliuose. Dešimt dienų sportininkai plušėjo „ant imtynių kilimo“ po du kartus per dieną.

Tik tokių turnyrų ir treniruočių stovyklų dėka sportininkai sparčiai tobulėja ir „auga“ kaip imtynininkai. Sportininkus treniruoja Justinas Kvietelaitis. 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien18
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę18
mod_vvisit_counterŠį mėnesį18