Get Adobe Flash player

Balandžio 16 dieną, antradienį, lizdeikiečiai dalyvavo tarptautinėje mokinių ir mokytojų integruotoje socialinių, gamtos ir tiksliųjų mokslų konferencijoje „Pažinkime savo kraštą“ Šiaulių rajone, Meškuičių gimnazijoje.

Nuvykę, kartu su mokytoja L. Semeniukiene, buvome nustebinti šilto ir nuoširdaus sutikimo. Konferencija prasidėjo aktų salėje, kur buvo pristatyti Meškuičių gimnazijos pradinukų ir Šiaulių Ragainės progimnazijos mokytojų stendiniai pranešimai. Gimnazijos šeimininkai nudžiugino keliais šokiais.

Vėliau darbas buvo skirstomas į dvi sekcijas: gamtos ir tiksliųjų mokslų bei socialinių mokslų. Mes, lizdeikiečiai, pranešimų klausėmės ir patys pristatinėjome pirmojoje sekcijoje. Išklausėme Latvijos atstovo pranešimo apie architektūrą, peržiūrėjome Meškuičių gimnazijos mokinės matematinį projektą apie mokyklos istoriją bei išgirdome Kroatų mokinių  pranešimą apie ekologiją jų mokykloje ir dar keletą kitų. Lizdeikos gimnazistai taip pat neatsiliko. Julija Sabulytė vaizdžiai pristatė Miškinių kaimo apylinkių augaliją, Ieva Gakštytė papasakojo apie Radviliškio rajono šaltinius, Eimantas Razmus supažindino visus su senovės lietuvių matavimo vienetais, o Rokas Šimkus pristatė savo pranešimą apie geometrinius raštus lietuvių liaudies ornamentikoje. Mūsų pranešimai neliko nepastebėti ir nepagirti.

Tiesa, Meškuičių gimnazijos mokytojai susižavėjo ir lizdeikietiška uniforma.
Džiaugiamės, kad turime galimybę dalyvauti tokiuose projektuose bei atstovauti savo gimnaziją. Nors Meškuičių gimnazijoje lankėmės pirmą kartą, tikimės, kad šie ryšiai nenutrūks ir galbūt šių svečių sulauksime ir mūsų mokykloje. O ir patys mielai dar ten apsilankytume.


3C klasės mokinė Ieva Gakštytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien12
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę12
mod_vvisit_counterŠį mėnesį12