Get Adobe Flash player

Kiekvienas, kuris nustoja mokytis pasensta. Nesvarbu, jam dvidešimt ar aštuoniasdešimt. Kiekvienas, kuris mokosi išlieka jaunas. 

 H. Fordas

 

Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje balandžio 25-osios pavakary šurmuliavo būsimų pirmokų gimnazistų ir jų tėvelių būrys. Peržengusius gimnazijos slenkstį pasitiko abiturientai, kurie, prisegdami spalvotas korteles, suskirstė svečius į keletą grupių. Tėveliai turėjo galimybę dalyvauti dviejose skirtingo pobūdžio pamokose: lietuvių k. pamokoje ,,Bendrauti  negalima skirtis.  Kur dėsime skyrybos ženklą?“ (mokytoja G.Dauneckytė) ir integruotoje rusų kalbos ir muzikos pamokoje ,,Da. Eto mi sol“ (mokytojai E.Kablys ir V.Marcišauskas) arba dailės pamokoje ,,Emocijos ir nuotaikos popieriuje“ (mokytoja I.Andriušaitienė) ir integruotoje matematikos ir anglų kalbos pamokoje ,,Money, money, money“ (mokytojos S.Vaitiekūnė ir G.Urbonienė).

Tuo metu, kol tėveliai linksmai mokėsi, būsimieji gimnazistai, lydimi mokytojo ir abiturientų,  dalyvavo orientacinėse varžybose. Tiesa, niekas nelenktyniavo, o žaismingai supažindino su gimnazijos patalpomis ir svarbiausiais dalykais, privalomais kiekvienam lizdeikiečiui. Buvo pristatyta gimnazijos atributika, uniforma, aplankyta rūbinė, valgykla, sporto ir aktų salės, biblioteka ir skaitykla, psichologės, soc. pedagogės, bendruomenės slaugytojos, choreografijos ir technologijų kabinetai. Abiturientai ne tik parodė patalpas, bet ir papasakojo, kuo jos ypatingos, kokiai veiklai skirtos. Muziejuje trumpai pristatyta gimnazijos istorija, parodyti seniausi eksponatai, aptartos gimnazijos tradicijos; skaitykloje ir bibliotekoje – knygų fondai, darbo prie kompiuterių galimybės ir kitos paslaugos (dauginimo, spausdinimo); technologijų kabinetuose – nauja įranga ir priemonės, skirtos darbiniams įgūdžiams tobulinti.

Po užsiėmimų tėveliai ir mokiniai rinkosi į susitikimą su gimnazijos vadovybe ir mokytojais aktų salėje. Gimnazistų tarybos narys M.Jakštas šmaikščiai pristatė mokytojų kolektyvą, o direktoriaus pavaduotoja ugdymui, pavaduojanti direktorių Ina Bajarauskaitė – gimnazijos tikslus ir uždavinius, prioritetus ir veiklą bei būsimus auklėtojus: Jurgitą Caporkienę,  Aną Savickienę, Sandrą Karenauskienę ir Romusą Labanauską.

Tikimės, kad šis nuoširdus susitikimas padėjo apsispręsti ir pasirinkti, o rugsėjo mėnesį susitiksime gimnazijoje jau kaip seni bičiuliai jaukiuose ir savuose namuose.

S. Karenauskienė, lietuvių kalbos mokytoja metodininkė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien4
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę4
mod_vvisit_counterŠį mėnesį4