Get Adobe Flash player

Š. m. balandžio 30 d. Šeduvos gimnazijoje vyko rajono mokyklų virvės traukimo varžybos. Į šias varžybas suvažiavo net 10 komandų iš įvairių rajono mokyklų. Kaimo mokyklų grupėje dalyvavo 5 komandos. Miesto mokyklų grupėje buvo užregistruotos taip pat 5 komandos. Daugiausia dalyvių užregistravo Šeduvos gimnazija.

Lizdeikos gimnazijai atstovavo 1-2 klasių mokiniai. Mūsų komanda varžėsi su Vaižganto gimnazija ir dviejuose traukimuose ją nugalėjo, po to jėgas bandė su Šeduvos 3-ąja komanda ir taip pat ją nugalėjo, kiek sunkiau sekėsi su 2-ąja Šeduvos komanda, kur buvo pasidalinta po pergale. Susitikus su Šeduvos gimnazijos 1-ąja komanda, mūsiškiai pralaimėjo ir surinkę 7 taškus užėmė garbingą antrąją vietą.

Komandai atstovavo ir gimnazijos garbę gynė šie mokiniai: Bardauskas M, Vaišvila D, Olišauskas R, Liorentas T, Čiornas D, Zagurskaitė F, Petrauskaitė G, Kuncevičiūtė J, Šidlauskas T, Dobrovolskis D, Jaznas D.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien3
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę3
mod_vvisit_counterŠį mėnesį3