Get Adobe Flash player

Lizdeikos gimnazijos mokiniai stengiasi išbandyti savo jėgas ne tik tradicinėse sporto šakose, bet ir neįprastose rungtyse. Šiemet gegužės 23 dieną jau trečią kartą gimnazijoje buvo organizuotos rankų lenkimo varžybos, kuriose dalyvauti galėjo visi norintys. Vaikinai ir merginos varžėsi skirtingose grupėse. Išbandyti rankos tvirtumą panoro septynios merginos ir vienuolika vaikinų. Malonu, kad jau antrus metus rankos stiprumą išbandė ir gimnazijos muzikos mokytojas Egidijus Kablys.  Varžybose teisėjavo rankų lenkimo entuziastai Janūrijus Musvicas ir jo sūnus Styvas. Jie pasidžiaugė, kad gimnazijoje propaguojama tokia sporto šaka kaip rankų lenkimas, priminė taisykles. Taip pat pasiūlė kitais metais pakviesti ir kitų mokyklų sportininkus.

Pirmosios varžėsi merginos. Po atkaklios kovos nugalėtoja tapo Miglė Paskočimaitė. Antra liko Simona Adomavičiūtė. Trečiąją vietą iškovojo Živilė Rukaitė. Malonu, kad šiemet varžybose dalyvavo ir keturios pirmokės, jos įgavo patirties ir kitais metais galės drąsiai kovoti dėl nugalėtojos titulo. Vaikinų grupėje iš pat pradžių buvo akivaizdūs keli lyderiai. Tai Nedas Jokubauskas, Laimis Milkūnas ir Egidijus Kablys. Po atkaklių ir įtemptų kovų, finale susitiko Nedas ir Laimis. Pajėgesnis buvo Nedas Jokubauskas. Jis jau antrus metus iš eilės tapo varžybų nugalėtoju. Antras liko Laimis Milkūnas. Trečias – Egidijus Kablys, kuris dėl trečiosios vietos sugebėjo įveikti pirmoką Gytį Grigaliūną. Kadangi Egidijus kovojo be konkurencijos, tad ir trečiąją vietą džentelmeniškai atidavė Gyčiui.

Po varžybų direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ina Bajarauskaitė padėkojo dalyviams ir nugalėtojams įteikė diplomus ir kuklias dovanėles. Taip pat pakvietė ir kitais metais išmėginti savo rankų stiprumą.

Kūno kultūros mokytojas Žydrius Burneika padėkojo Janūrijui ir Styvui Musvicams bei Nedui Jokubauskui už pagalbą jau antrus metus iš eilės organizuojant ir vykdant varžybas.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8