Get Adobe Flash player

Nors mokslo metai tik prasidėjo, lizdeikiečiai jau aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose. Šį kartą mes ir vėl prisijungėme prie jau vienuoliktą kartą vykusio piligriminio žygio Kryžių kalnas- Šiluva.

Penktadienį, rugsėjo 6-tosios rytą, keturiolika mūsų gimnazijos mokinių, lydimi mokytojo Vytauto Šarausko, išvažiavome į Kryžių kalną. Ten susirinko būsimo žygio dalyviai iš visos Lietuvos ir ne tik. Po iškilmingų mišių, puikiai nusiteikę lizdeikiečiai prisijungėme prie įspūdingos eisenos, žygiuojančios link Šiluvos.

Pirmąją dieną piligrimai nuėjo 20 km ir nakvojo stovyklavietėje prie Rėkyvos ežero. Antrąją dieną teko įveikti apie 30 km, tačiau dainos, nauji draugai ir saulėtas oras padėjo pamiršti nuovargį ar imančias skaudėti kojas. Trečiąją dieną teliko nužygiuoti apie 20 km, kad pasiekti žygio finišą. Šiluvą pasiekėme su šypsenomis veiduose, garsiais džiaugsmo šūkiais ir dainomis.

Draugai ir daugybė pažinčių bei nauja patirtis atperka nuovargį ar keletą puslių ant nutrintų kojų. Namus pasiekėme vis dar pilni šių trijų dienų įspūdžių ir prisiminimų. Lizdeikos mokiniai džiaugiasi turėdami galimybę kasmet sudalyvauti tokiame renginyje.

4C mokinė Ieva Gakštytė 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien3
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę3
mod_vvisit_counterŠį mėnesį3