Get Adobe Flash player

Rugsėjo 28 d. Latvijoje (Jelgava) vyko kasmetinis tarptautinis turnyras, kuriame dalyvavo komandos iš Vokietijos, Austrijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos. Dalyvių  skaičius apie 190. Taip pat jėgas ant kilimo mėgino ir radviliškiečiai imtynininkai.

Geriausiai sekėsi Kornelijui Stulginskui , kuris svorio kategorijoje iki 69 kg įveikė tris varžovus pakeliui į finalą. Pirmoje kovoje varžovą iš Latvijos paguldė ant menčių atlikdamas veiksmą parteryje. Kitoje kovoje susitiko varžovą iš Latvijos, kurį jau gerai pažinojo. Jau nuo pirmo kėlinio Kornelijus atliko techniškai nepriekaištingai kelis veiksmus ant kojų, nuo kurių Latvis taip ir nesugebėjo apsiginti.  Tai antro kėlinio gale buvo iškelta Kornelijaus ranka. Trečioje kovoje jis įveikė dar vieną kovotoją, kurį paguldė ant menčių jau pirmame kėlinyje ir pateko į finalą. Finale susitiko su vienu iš geriausių kovotoju šiame turnyre, kuris šiemet pasaulio čempionate iškovojo 3 vietą.  Kornelijui teko nelengvas uždavinys, kurio Kornelijus labai laukė ir norėjo išmėginti jėgas su tikrai stipriu varžovu. Kornelijus finale turėjo pripažinti sportininko, pranašumą ir liko antras.

Lukas Milaševičius 52 kg  ir Žygimantas Krivickas 44 kg abu kovojo dėl trečių vietų, bet varžovams tą dieną sekėsi geriau, todėl abu liko penkti.

Kiti komandos nariai Tomas Kačiukevičius ir Ovidijus Barauskas pelnė po vieną pergalę, kitose kovose pergalių nepelnė ir nebegalėjo kovoti dėl medalių.

Sportininkus treniruoja Justinas Kvietelaitis.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien27
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę27
mod_vvisit_counterŠį mėnesį27