Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazijos ir V.Kudirkos vidurinės mokyklos mokiniai su anglų kalbos mokytojomis Ž.Bareikiene ir R.Remeikiene rugsėjo antrą savaitę vyko į tarptautinę stovyklą Slovakijoje, Stara Lubovna mieste. Septyniolika 14-18 metų amžiaus mokinių visą savaitę mokėsi anglųkalbos su mokytojais iš JAV ir UK, kasdien turėjo bendrauti angliškai su kambario draugais, kurie buvo iš kitų šalių-Rumunijos ,Latvijos ,Čekijos.

Radviliškiečiai įgijo daug patirties ne tik bendraudami užsienio kalba, bet ir pristatydami savo šalį, miestą, mokyklą, vaišindami draugus iš kitų šalių tradiciniais lietuviškais patiekalais, mokydami šokti lietuviškusšokius. Stovyklos programa buvo labai turininga, nes visi 110 dalyvių po pamokųdalyvaudavo įvairiose veiklose- mokėsi cirko triukų, makiažo pagrindų, gatvėsšokių, skulptūrų iš vielos gamybos, knygrišystės meno, žaidė beisbolą,amerikietišką futbolą, krepšinį, dainavo karaokės vakare, rungėsi muzikiniame konkurse, tikrinosi žinias apie kitas ES šalis. Ekskursija į Belainskos urvus, Kosices miestą, Stara Lubovnos pilį, Poprado vandens parką paliko neišdildomų įspūdžių visiems.

Savaitė Slovakijoje buvo puiki tėvų investicija į savo vaikųateitį ,nes išmokti gyventi savarankiškai ,be šeimos, klasės draugų,bendraujant angliškai kasdien, mokantis netradiciniais metodais, aplankant naujas vietas yra tikra gyvenimo mokykla jaunimui.

Anglų kalbos mokytoja metodininkė Rasa Remeikienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6