Get Adobe Flash player

Šiaurės Lietuvos kolegija siekdama prisidėti prie mokslo technologijų populiarinimo Lietuvoje rengia „Virtualias medijų dirbtuves“. Šiuo projektu norima atskleisti naujųjų technologijų galimybes, supažindinti moksleivius su mokslo pažanga.

Š.m. spalio 24 d. Šiaurės Lietuvos kolegijoje lankėsi moksleiviai iš Šiaulių gimnazijų: S. Šalkauskio, S. Daukanto, Lieporių ir Radviliškio Vaižganto bei Lizdeikos. Moksleiviai kartu su kolegijos atstovais pradėjo įgyvendinti „Virtualių medijų dirbtuvių“ projektą, kurio metu kurs „draugiškas“ aplinkai savo ateities mokyklos 3D modelius.  Moksleiviai lankysis seminaruose kolegijoje, paskaitas klausys nuotoliniu būdu ir taip ugdys ne tik darbo komandoje įgūdžius, bet ir susipažins su galimybėmis mokytis nuotoliniu būdu. 

Sukurtų 3D modelių pristatymas ir paroda įvyks kiekvienoje iš šių mokyklų sausio mėnesį.  Pristatymų metu mokyklų bendruomenė galės susipažinti su technologijų pažanga ir moksleivių pagamintais 3D mokyklų modeliais. 

Mūsų mokyklos komanda dalyvaujanti šiame projekte: Laimonas Stirbys, Rokas Šimkus, Rokas Abromikas, Osvaldas Žakys, mokytoja Jolanta Kvedarienė.  Kviečiame visus teikti savo idėjas ir pasiūlymus kokia turi būti „draugiška“ aplinkai mūsų ateities mokykla.  

alt

Projektas vykdomas pagal Projekto - Viešosios įstaigos Socialinių inovacijų instituto vykdomą projektą „Mokslo ir technologijų populiarinimo renginių rėmimo ir gebėjimų ugdymo sistema" (VP1-3.2- ŠMM-02-V-02-004), kuris finansuojamas pagal 2007 - 2013 m. Žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programos priemonę VP1-3.2- ŠMM-02-V „Žinių apie mokslą ir technologijas gilinimas ir sklaida tarp mokinių ir jaunimo bei lyčių lygybės moksle skatinimas".

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien22
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę22
mod_vvisit_counterŠį mėnesį22