Get Adobe Flash player

Jau tradicija tapo renginys, sukviečiantis ką tik baigusius gimnaziją mokinius apsilankyti gimnazijoje ir pasidalinti savo įspūdžiais ir prisiminimais. Žvarbų sausio 31 dienos  vakarą aktų salėje susirinko gausus būrys buvusių  mokinių (dabar jau studentų), jų auklėtojai bei dabartinių abiturientų auklėtojos ir keletas abiturientų. Visus pasveikino Ina Bajarauskaitė, gimnazijos direktoriaus pavaduotoja, laikinai pavaduojanti direktorių. Ji pakvietė prisiminti keletą mokyklinių metų akimirkų ir pagiedoti ne tik  gimnazijos, bet  studentišką himną ,,Gaudeamus“, kurio, pasirodo,  pirmakursiai dar nemoka. Buvę mokiniai nuoširdžiai bendravo, pasakojo ir dalijosi įspūdžiais, prisiminė mokyklą ir jos renginius. Gimnazistų tarybos pirmininkas Mantas Jakštas pirmakursių  paprašė pasidalinti studentiško gyvenimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Paklausti, ką palinkėtų ir patartų  dabartiniams abiturientams, tvirtino, kad  brandos egzaminų nėra ko bijoti, svarbu nesijaudinti ir sistemingai mokytis. Visi džiaugėsi, kad mokėsi Lizdeikos gimnazijoje ir tvirtino, kad toks renginys reikalingas.  Pirmakursiai dėkojo savo mokytojams, prisiminė iškrėstas šunybes ir nuoširdžiai atsiprašė mokytojų.   

Šaltas žiemos vakaras, sušildytas pirmakursių šypsenų ir nuoširdžių žodžių, tapo šiltesnis. Gaila, kad abiturientai gana vangiai ir negausiais dalyvavo šiame renginyje. Tikimės, kad kitais mokslo metais renginys sukvies didesnį būrį abiturientų pabendrauti su pirmakursiais.

Kornelija Žiaunytė, 4Gkl.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien3
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę3
mod_vvisit_counterŠį mėnesį3