Get Adobe Flash player

Ugdymo plėtotės centras, įgyvendindamas projektą „Pedagogų kvalifikacijos tobulinimo ir perkvalifikavimo sistemos plėtra (II etapas)“, rugsėjo mėnesį kvietė Lietuvos mokytojus individualiai tobulinti kvalifikaciją ir išbandyti elektroninius knygų skaitytuvus.

Projekto organizatoriai iš didelės gausos pretendentų atrinko 200 mokytojų, kuriems išdalino 200 elektroninių knygų skaitytuvų. Vienas toks skaitytuvas atkeliavo į Lizdeikos gimnaziją. Jį gimnazijai laimėjo informacinių technologijų  mokytoja metodininkė Jolanta Kvedarienė.

Atrinktiems į projektą dalyviams Ugdymo plėtotės centras surengė  vienos dienos įvadiną seminarą (6 akad. val.), kurio metu projekto dalyviai instruktuoti apie elektroninio skaitytuvo panaudojimo galimybes, apmokyti naudotis ir dirbti. Seminare kalbėta apie skaitytuvo privalumus ir trūkumus, lygintas kompiuterio ir elektroninio knygų skaitytuvo poveikis akims.

Pirmasis veiklos etapas truks iki 2014 metų gegužės mėnesio. Projekto dalyviai individualiai išbandys naujuosius skaitytuvus ir užpildys refleksijos formą internetu.

Šią naujovę - elektroninį knygų skaitytuvą Jolanta Kvedarienė pristatė  gimnazijos mokytojams bei rajono informacinių technologių mokytojams. Įrenginys pristatomas ir naudojamas informacinių technologijų pamokose, planuojamos veiklos, kaip efektyviau panaudoti šį įrenginį. Pirmieji savo idėjas įgyvendinti ryžosi užsienio kalbų mokytojai.

http://www.youtube.com/watch?v=S9wrKD0rSxQ&feature=youtu.be

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien13
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę13
mod_vvisit_counterŠį mėnesį13