Get Adobe Flash player

Balandžio 25 d. Klaipėdoje, Jūreivystės aukštojoje mokykloje, vyko konkursas „Jūrų keliais 2014“. Šis konkursas organizuojamas šeštus metus. Šiais metais į konkursą buvo pakviesta 12 komandų iš: Vilniaus Jono Pauliaus II; Kauno raj.Ugnės Karvelis; Birštono; Radviliškio Lizdeikos; Joniškio Aušros; Šiaulių J.Janonio; Raseinių Ariogalos; Akmenės raj. Akmenės; Telšių Vincento Boricevičiaus gimnazijų ir Mažeikių Sodų; Židikų Marijos Pečkauskaitės ir Plungės rajono Alsėdžių vidurinių mokyklų. Komandos varžėsi atlikdamos įvairias užduotis, kurios pareikalavo ne tik fizinės ištvermės, bet ir išmanymo apie mediko, jūrininko, gaisrininko darbą.

Radviliškio Lizdeikos gimnazijos komandą „Lizdeikiečiai“ sudarė  2-ų gimnazijos klasių mokiniai: Gytis Grigaliūnas, Jovita Kuncevičiūtė, Eduard Asačiov, Darius Šimanauskas, Orlandas Mikalajūnas, Haroldas Jelinskas, Gytis Lipnevičius, Gedas Kvedaras. Visi komandos nariai ir juos ruošę mokytojai buvo nustebinti konkurso organizatorių ir rėmėjų nepakartojama dovana, nemokama kelione keltu į Švediją kartu su konkurso nugalėtojais.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10