Get Adobe Flash player

Nuo rugsėjo 15 d. Lizdeikos gimnazijoje vyko tradicinės futbolo varžybos 5 x 5, kurių iniciatorius kūno kultūros vyresnysis mokytojas R. Škėma. Kaip niekad gausiai šiose varžybose panoro dalyvauti mūsų mokykloje besimokantys futbolininkai, kurie į šį tradicinį renginį įtraukė ir kitus besidominčius šia sporto šaka gimnazijos moksleivius.

Šių metų futbolo varžybose dalyvavo aštuonios komandos, pasivadinusios egzotiškais pavadinimais: „Brazzers“ (ketvirtokų), „GazMez“ (pirmokų),  „Veteranai“ (trečiokų). Kitos penkios komandos taip pat neatsiliko savo išmone. Bet, kaip sakoma, ne pavadinimais komandos žaidžia, o patys žaidėjai, todėl aikštelėje, o kartais ir už jos ribų, virė aistros. Kaip niekada šį rudenį visus futbolo žaidėjus ir žiūrovus (o jų į tribūnas susirinkdavo tikrai nemažai) lepino geras oras.

Pagal varžybų nuostatus, aštuonios komandos buvo suskirstytos į du pogrupius po keturias komandas, kurios pirmiausiai turėjo žaisti tarpusavyje. Dvi geriausios komandos iš pogrupių pateko į atkrintamąsias varžybas, kur lėmė ne tik  meistriškumas, bet ir sėkmė.

Mažajame finale susitiko „Ekspertų“ ir „Fuksų“ komandos vedamos savo kapitonų M. Martyšovo ir G.Grigaliūno. Varžybas laimėjo meistriškumą pademonstravusi M. Martyšovo vadovaujama komanda.

Dėl pirmos vietos susikovė „Brazzers“, vedama M.Bardausko ir „Raketos“, vedami N. Kanišausko. Šiose rungtynėse sėkmė lydėjo „Raketas“.

Smagu paminėti, kad visoms finalinėms varžyboms objektyviai teisėjavo trečios klasės mokinys M. Štankelis. Didelę pagalbą ir iniciatyvą  organizuojant varžybas parodė ketvirtokas T. Liutkus. 

Pasibaigus varžyboms, kurios truko tris savaites, komandos- prizininkės buvo apdovanotos dideliais saldžiais prizais.

Iki susitikimo ateinantį rudenį!

Kūno kultūros vyresnysis mokytojas R. Škėma

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7