Get Adobe Flash player

Skaitmeninio turinio akademija – Mykolo Romerio universiteto Socialinių technologijų fakulteto Skaitmeninių technologijų instituto įkurta akademija, kurios tikslas – supažindinti su skaitmeninio turinio pagrindais, žaidimų bei žaidybinimo technologijų kūrimu, vizualinių efektų taikymu, skaitmeniniu animavimu, ugdyti verslumą, kurti naujas minties raiškos formas.

Skaitmeninio turinio akademijos įsteigimo MRU idėja kilo aktyviai plečiant bendradarbiavimą su Pietų KorėjosDONGSEO UNIVERSITETU ir perimant šios pažangios vastybės gerąją patirtį universitetines studijas susiejant su aukštųjų technologijų laimėjimų taikymu įvairiose socialinėse srityse.

Visus 10-12 klasių moksleivius, universiteto studentus ir visus norinčius susipažinti su skaitmeniniu turiniu, kviečiame įSkaitmeninio turinio akademiją Mykolo Romerio universitete.

„Žmonės, kurie gali tobulinti turinį, pradėję tai daryti, bus priešakyje kitų. Visi vis labiau priklausomi nuo technologijų, bet pagrindas yra turinys“ - Mike Myers, NOKIA.

Tokios sritys kaip kompiuterinių žaidimų, filmų pramonė, reklama, menas ir dizainas, mada, filmai, muzika, scenos menai, leidyba, mokslo tyrimai ir technologijos, programinė įranga ir televizija yra tikslinės Skaitmeninio turinio akademijos sritys, tad jei matote save šiose srityse ateityje, nelaukite ir užsiregistruokite!

Skaitmeninio turinio akademija jungia Informatikos klubą, Elektroninio verslo, Verslo informatikos būrelius, taip pat –Kibernetinio skydo savanorių klubą, kuris ieško kibernetinio saugumo sprendimų, kaip mobilizuoti visuomenę ir jos valdomus resursus (kompiuteriai, mobilūs telefonai, planšetiniai kompiuteriai) į vieną bendrą „gyvą” kibernetinį skydą, kilus elektroninių atakų pavojui. Toks visuotinis mobilizavimo būdas leistų efektyviai valdyti situaciją. 

Skaitmeninio turinio akademija taip pat apjungia Biotechnologijų verslumo ir Žaidimų ir mobilių aplikacijųlaboratorijas. Žaidimų ir mobilių aplikacijų laboratorijos tikslas  - vizualinės produkcijos - žaidimų ir mobiliųjų aplikacijų kūrimas.

AKADEMIJOS UŽSIĖMIMAI YRA NEMOKAMI.  
Aktyviausiems dalyviams išduosime Akademijos baigimo pažymėjimus. 

Norintys tapti
 turinio akademijos nariais turi užsiregistruoti el. paštu  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai  ir nurodyti:

1. Vardą, pavardę. 
2. Gimimo datą. 
3. Miestą, kuriame gyvena. 
4. Mokymosi įstaigą ir klasę/studijų programą, kursą. 
5. El. pašto, kuriuo nori gauti informaciją, adresą. 
6. Ko tikisi iš Akademijos.

    Užsiregistruoti pakanka vieną kartą prieš pradedant lankyti paskaitas. Atvykę tik pasižymėsite lankomumą. Registracija atvira visus metus, tačiau praleidę daug paskaitų neteksite galimybės gauti pažymėjimą. 

    Daugiau informacijos apie Skaitmeninio turinio akademiją:

    2013 – 2014 m.m. vyksiančios paskaitos:
    • Skaitmeninis turinys – kas tai ir kodėl verta domėtis?
    • Šiuolaikinės skaitmeninės technologijos – ar joms priklauso ateitis?
    • Kompiuteriniai žaidimai – idėja, dizainas, kūrimo perspektyvos
    • Kūrybiškumas – skaitmeninio turinio pagrindas?
    • Kibernetinio skydo savanorystės programa – kas tai ir kodėl verta stoti?

    Skaitmeninio turinio akademijos įkūrimo įdėjos autorius – STF STI direktorius doc. dr. Tadas Limba.     
    Skaitmeninio turinio akademijos prezidentas – STF STI lekt. Marius Kalinauskas. 
    Skaitmeninio turinio akademijos kuratorė ir tinklapio turinio autorė – MRU 
    STF STI  aisstentė p. Gintarė Gulevičiūtė.

    Patyčių dėžutė
    Reklaminis skydelis
    Kuriame Lietuvos ateitį
    Reklaminis skydelis
    FR
    Reklaminis skydelis
    Elektroninis dienynas
    Reklaminis skydelis
    Apklausa
    Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
     
    LAMA BPO
    Reklaminis skydelis
    Jaunimo linija
    Reklaminis skydelis
    Mukis
    Reklaminis skydelis
    Lankytojai
    mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
    mod_vvisit_counterŠiandien5
    mod_vvisit_counterVakar0
    mod_vvisit_counterŠią savaitę5
    mod_vvisit_counterŠį mėnesį5