Get Adobe Flash player

Radviliškio sporto arenoje vyko rajono bendrojo lavinimo mokyklų mokinių olimpinio festivalio tinklinio varžybos. Varžybose vaikinų grupėje dalyvavo Lizdeikos ir Šeduvos gimnazijų bei Radviliškio Gražinos pagrindinės mokyklos komandos. Merginų grupėje tarpusavyje varžėsi Šeduvos ir Lizdeikos gimnazijų sportininkės. Nors šiemet susirinko mažiau komandų nei praėjusiais metais, bet tai varžybų nė kiek nesumenkino. Susitikimai buvo atkaklūs ir įtempti, beveik visose varžybose reikėjo trečio seto. Pirmi kovas pradėjo vaikinai. Varžybų pradžia mūsų gimnazistams buvo sėkminga. Jie gana greitai suvaldė jaudulį ir sugebėjo 2:0 nugalėti Gražinos pagrindinės mokyklos tinklininkus. Su Šeduvos gimnazijos sportininkais jau nebuvo taip paprasta ir lengva. Pirmą setą mūsiškiai pralaimėjo, bet antrą laimėjo gana užtikrintai. Įgavę pasitikėjimo laimėjo ir lemiamą trečią setą, kuris leido jiems iškovoti pirmąją vietą.. Puikai žaidė Domantas Burneika, gerai jam talkino Ignas Beinoris, Geraldas Salagubov, Lukas Mečkauskas  ir Arnas Sutkevičius. Prie pergalės prisidėjo ir kiti komandos nariai: Arnas Kaltauskas, Eimantas Razmus, Tomas Matonis, Nojus Martinaitis.

Nors varžybose dalyvavo tik dvi merginų komandos, bet tai nesumažino varžybų. įtampos. Joms taip pat prireikė trečio seto. Pradžioje merginos žaidė puikiai. Sekėsi padavimai, gerai priėminėjo kamuolius Gretė Lukošaitytė ir Evelina Plukaitė. Taip pat sėkmingai joms talkino Akvilė Žygaitė, Goda Eringytė, Ieva Jociutė. Komandoje taip pat žaidė Greta Bžuzauskaitė, Agnė Gališanskaitė,  Ieva Nakutytė ir Samanta Maceikaitė. Geras visos komandos žaidimas leido gana nesunkiai laimėti pirmą setą. Tačiau antras jau nebuvo toks gražus ir lengvas. Gal merginos patikėjo, kad ir toliau viskas bus paprasta? Bet Šeduvos merginos nebuvo linkusios pasiduoti ir antrą setą laimėjo 25:21. Trečias setas buvo įtemptas, klydo ir viena, ir kita komanda. Bet jo pabaiga buvo sėkmingesnė šeduvietėms., kurios ir tapo nugalėtojomis. Nors ir pralaimėjome, bet likome patenkintos savo žaidimu.

                                                                                                                             N. Andrušaitytė.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6