Get Adobe Flash player

Vasaris - sunkus metas ketvirtokams gimnazistams - privalo apsispręsti, kokius egzaminus pasirinkti, nes reikia atsakyti sau, „kuo noriu būti“, o ne „kur stoti." Ir mokslininkų, ir psichologų, ir studentų tyrimai rodo, kad negalima stoti ten, kur nenori.

Toliau mūsų gimnazijoje vyksta susitikimai su specialistais, savo srities profesionalais, kurie pasakoja apie savo specialybę. Šių susitikimų tikslas – padėti mokiniams susipažinti su darbo rinka, apgalvotai pasirinkti savo profesiją. karjeros kelią, siekti savo tikslų. Ypač reikalingas sėkmės lydimų darbuotojų pavyzdys – jis padeda patikėti, kad Lietuvoje taip pat daug galimybių pasiekti karjeros aukštumų.

Sausio 16 dieną gimnazijoje lankėsi Dovydas Marcinkevičius, TEO verslo klientų vadybininkas. Dovydas pristatė įmonę, kurioje užsiima mėgiamą veikla. TEO LT AB įmonių grupė - didžiausia integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja Lietuvoje. Šiandien bendrovė tiekia interneto, duomenų perdavimo, fiksuotojo telefono ryšio ir mokamos televizijos paslaugas.

Sausio 22 dieną Radviliškio rajono apylinkės teismo pirmininkas Augustinas Mitkus susitiko su ketvirtokais gimnazistais, svajojančiais studijuoti teisės mokslus. Gerbiamas pirmininkas vaizdžiai pasakojo apie savo karjeros kelią nuo studento iki apylinkės teismo pirmininko. Įvardijo, kokiomis asmeninėmis savybėmis turi pasižymėti teisininkas.

Kviečiame visus Lizdeikos gimnazijos bendruomenės narius - savo sričių profesionalus - atvykti į mokyklą pasakoti apie savo profesiją, karjerą. Gal atsirastų galimybė pasikviesti gimnazistus į ekskursiją įmonėje ar organizacijoje, priimti mokinius vienai dienai „šešėliauti“. Būtų gražus pavyzdys atsakingai rinktis profesiją. Nuo jaunimo sėkmės priklauso mūsų visų ateitis.

Laukiame pasiūlymų adresu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba telefonu: 8 (422) 535 67.

Mokytoja Rima Grėbliūnienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9