Get Adobe Flash player

Spalio 31 d. Rygoje vyko tarptautinis laisvųjų imtynių turnyras, skirtas garsaus latvių imtynininko  P.Budovskio atminimui. Suvažiavo komandos iš Estijos, Moldavijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos.

Puikiai pasirodė radviliškiečiai imtininkai ir iškovojo gražių pergalių.

Tautvydas Miškinis, buvęs Radviliškio Lizdeikos gimnazijos mokinys, svorio kategorijoje iki 90 kg įveikė keturis varžovus ir finalinėje imtyje taškais nusileido  imtynininkui iš Latvijos. Jis iškovojo antrąją vietą.

Kornelijus Stulginskas svorio kategorijoje iki 80 kg iškovojo trečią vietą. Vaikinas per rudens atostogas plušėjo tarptautinėje imtynių treniruočių stovykloje, kurioje dalyvavo patys pajėgiausi jaunių amžiaus grupėje laisvūnai imtynininkai iš Lenkijos, Vokietijos, Rusijos, Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Slovakijos ir Lietuvos. Praėjęs labai gerą pasiruošimą Latvijoje jis puikiai pasirodė šiame laisvųjų imtynių turnyre. Kornelijus įveikė tris sportininkus iš Latvijos ir nusileido sportininkui iš Rusijos Sergei Tepliakov.

Vaikinai reguliariai treniruojasi, dalyvauja treniruočių stovyklose,  taisyklingai maitinasi ir gerai pailsi. Tai lemia jų puikius rezultatus ant imtynių kilimo.

 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien13
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę13
mod_vvisit_counterŠį mėnesį13