Get Adobe Flash player

Lietingą lapkričio rytą 1a klasės mokiniai ir teatrą lankantys gimnazistai su teatro  mokytoja Rasa Atkočiūniene ir meno mokytoju Egidijumi Kabliu pajudėjo Klaipėdos link. Važiuojant netrūko dainų, juokų, todėl kelionė neprailgo.

Pirmiausia lizdeikiečiai pasisveikino su Baltijos jūra. Oras buvo tarsi užsakytas, nes prasiskyrus lietingiems debesims nusišypsojo rudeninė saulutė.   Didžiulės bangos bandė pagauti  smagiai pajūriu traukiančius prie molo gimnazistus, tad kai kurie liko šlapiais batais... Pasidžiaugę jūros didybe, pasigėrėję  atsitrenkiančiomis į akmenis bangomis, įkvėpę gaivaus pušyno kvapo ir pasisėmę iš gamtos energijos visi grįžo į lietaus apgaubtą didmiestį, kur jau laukė Klaipėdos  Aukuro gimnazijos mokiniai.

 Susipažindinę su dienotvarke, gimnazijos šeimininkai  paliko lizdeikiečius  ruoštis muzikinei pasakai. Kai kurie aktoriai taip  jaudinosi, kad net sunegalavo. Nė neaišku, ar virusas pagavo, ar jaudulys užklupo... Bet kaip ir muzikinėje  pasakoje viskas baigėsi laimingai. Po pietų radviliškiečiai stebėjo Klaipėdos Aukuro gimnazijos teatro grupės pasirodymą. Spektaklis ,,Ne mes tokie - gyvenimas toks“ yra modernus pasakojimas apie šiuolaikinio jaunimo problemas ir jų sprendimo galimybes.

Po pasirodymų buvo numatytos įdomios veiklos, į kurias aktyviai įsitraukė ir svečiai, ir šeimininkai. Viena iš užduočių- trumpas etiudas nurodyta tema. Tai galimybė atskleisti savo kūrybinius gebėjimus, sumanumą ir išradingumą. Be to, buvo dar daug smagių užduočių, žaidimų ir diskusijų. Įsimintiniausia buvo teatro pamoka, kurios metu buvo mokoma, kaip tikroviškai sukurti smurto sceną, iš tiesų išvengiant bet kokio kontakto su priešininku. Susitikimas baigėsi smagiu šokiu. Buvo net  gaila skirtis su naujaisiais draugais ir bendraminčiais, nes bendra veikla iš tiesų suvienija. Todėl dar ir autobuse netilo telefonai –  taip buvo pratęstas bendravimas.

Lizdeikiečiai grįžo kupini džiaugsmingų emocijų ir gražių prisiminimų tikėdami, kad užsimezgusi draugystė nenutrūks.

                                                                Justina, 1A

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5