Get Adobe Flash player

Gruodžio 2d. Radviliškio sporto arenoje vyko Tarptautinis mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų konkurso ,,Sveikuolių sveikuoliai 2015“ pirmasis etapas. Šiais metais konkurse dalyvavo 5 komandos iš viso Radviliškio rajono, sudarytos iš penkių  9-11 klasių mokinių, pedagogo ir visuomenės sveikatos priežiūros specialisto.

Tradiciškai šiame konkurse dalyvavo ir mūsų mokyklos komanda - Justina Ūsaitė, Dovilė Rimkūnaitė, Gabija Šiušaitė, Eglė Gakštytė, Mantas Jelinskas, biologijos mokytoja Lionė Semeniukienė, sveikatos priežiūros specialistė Gražina Žiaunienė ir mūsų gimnazijos simbolis Pelėdžiukas - Laurynas Skipitis. Komandos turėjo paruošti namų darbus: sukurti savo komandos himną ir paruošti judrų prisistatymą, vėliau jų laukė užduotys, tikrinančios žinias apie sveiką gyvenseną, mitybą, saugų elgesį, alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo pasekmes bei prevenciją, pirmos pagalbos rungtis ir judėjimo užduotis, atskira užduotis komandos kapitonams.

Savo žinias pasitikrino ir komandas atlydėjusios mokytojos bei visuomenės sveikatos priežiūros specialistės. Atlikus visas užduotis, visų laukė apdovanojimų ceremonija. 9-11 klasių amžiaus grupėje Lizdeikos gimnazijos komanda užėmė III- ąją vietą. Komandos nariai gavo atminimo dovanų: puodelį ir žingsniamatį sveikam gyvenimo būdui palaikyti. Svarbiausia išmoko saugoti ir stiprinti savo bei kitų sveikatą.

 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien11
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę11
mod_vvisit_counterŠį mėnesį11