Get Adobe Flash player

Gruodžio 16 d. gimnazijos sporto salėje vyko jau tradiciniu tapęs kalėdinis krepšinio turnyras. Šiemet pirmą kartą vietoj įprastų varžybų vyko 3x3 krepšinio turnyras. Kadangi 2015-2016 mokslo metus Švietimo ir mokslo ministerija paskelbė mokyklos bendruomenės metais, aikštelėje varžėsi ne tik šešios moksleivių, bet ir viena tėvelių komanda. Varžybos vyko dviejuose pogrupiuose, kurių nugalėtojai kovojo dėl pirmos – antros, o antri likę pogrupiuose dėl trečios -  ketvirtos vietos. Buvo žaidžiama po 6 minutes pagal 3x3 krepšinio taisykles, tad azarto ir įtemptų kovų netrūko.

Pasibaigus pogrupių susitikimams, pertraukos metu rankos taiklumą išmėgino tritaškininkai (po du iš kiekvienos komandos). Geriausiai sekėsi Geraldui Salagubov ir Haroldui Šarauskui. Jie ir susitiko finale. Tritaškininko vardą ir prizą iškovojo Haroldas.


Po to į aikštelę išbėgo „Tėvelių“ ir „Trijulės“ komandos, kurios kovojo dėl nugalėtojų vardo. Vyko atkakli kova, kuri pasibaigė sunkia, bet pelnyta tėvelių pergale. Jie įrodė, kad metai nėra kliūtis ir užtenka jėgų  kovoti su moksleiviais. Nugalėtojų komandoje žaidė Romanas Paskočimas, Valdas Reklys, Sigitas Šimkus ir Arūnas Klevinskas. „Trijulės“ komandai, kuri liko antra, atstovavo Gytis Grigaliūnas, Geraldas Salagubov ir Rokas Juozapavičius. Dėl trečios vietos varžėsi „Teisybės močia“ ir „Be pavadinimo“ komandos. Vieno taško persvara laimėjo „Teisybės močia“, kurioje žaidė Domantas Burneika, Jonas Ruseckas, Tautvilis Savickas ir Domantas Skripkauskas.

Šventė baigėsi. Visi nugalėtojai buvo apdovanoti prizais. Šventės akimirkas primins nuotraukos.

Nijolė Andrušaitytė

 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7