Get Adobe Flash player

Šiais metais Lizdeikos gimnazijos mokiniai jau dešimtą kartą dalyvavo Lietuvos sporto muziejaus, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro, Lietuvos kūno kultūros mokytojų asociacijos ir LTOK Kauno apskrities tarybos organizuojamame tradiciniame mokinių rašinių konkurse. Šių metų konkurso tema  – ,,Ką reiškia kilnus elgesys sporte?“. Konkurso tikslas yra skatinti mokinius domėtis olimpiniu sąjūdžiu, aktyviai dalyvauti olimpinio ugdymo programoje, stiprinti mokinių fizinį ir dvasinį tobulėjimą, aktyvų dalyvavimą mokyklos sportiniame ir visuomeniniame gyvenime. Šių dienų nugalėtojas sporte yra tas, kuris pasiekė ne tik aukščiausių rezultatų, bet tas, kuris gerbdamas taisykles nesinaudoja savo populiarumu, nenaudoja neleistinų priemonių pergalei pasiekti, kovoja kilniai. Kilnaus asmens bruožai  – sąžiningumas, nuoširdumas, darbštumas, garbingumas. Todėl svarbus kilnaus elgesio ugdymas ne tik sporte. Svarbu ugdyti aktyvų, tiesos ir geresnių rezultatų siekiantį jaunuolį, dorą pilietį.

 Šiais mokslo metais rašinius rašė 10 lizdeikiečių. Konkurso laureatais tapo abiturientas Faustas Norvaiša (originaliausias rašinys) bei Vilmantė Stašauskaitė, Gabrielė Mickevičiūtė, Gretė Lukošaitytė, 3 klasės gimnazistės. Laureatai apdovanoti padėkos raštais, medaliais ir nugalėtojų taurėmis, konkurso dalyviai – padėkos raštais ir medaliais. Padėkos raštu apdovanota ir Lizdeikos gimnazija už aktyvų dalyvavimą mokinių rašinių konkurse 2016- aisiais ir ankstesniais metais. Džiugu, kad Lizdeikos gimnazijos mokiniai šiame rašinių konkurse tampa laureatai, tai liudija apie rimtą viso kolektyvo požiūrį į mokinių ugdymą.

 

                                                                                      G. Abromikienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10