Get Adobe Flash player

Balandžio 29 dieną Eibariškių parke vyko mokinių olimpinio festivalio kroso estafečių varžybos, kuriose varžytis galėjo sportininkai iš visų rajono mokyklų. Varžybos vyko 5-6, 7-8, 9-10 klasių ir mokyklų rinktinių grupėse. Šiemet Lizdeikos gimnazijos garbę gynė dvi komandos. Pirmieji startavo 1-2 gimnazijos klasių bėgikai. Šioje grupėje varžėsi trys komandos. Lizdeikiečiai tik pirmajame etape praleido  į priekį šiaulėniškius, bet antrame etape bėgęs Arnas Sutkevičius aplenkė varžovą ir nepaliko jokių vilčių priešininkams. Tad kitiems tik reikėjo išlaikyti turėtą pranašumą. Nugalėtojų komandoje taip pat bėgo Živilė Jamontaitė, Eigilė Daknytė, Eva Varkalevičiūtė, Eisvina Pukertaitė, Justas Jansonas, Paulius Špokas ir Haroldas Šarauskas.

Nors mokyklų rinktinių grupėje varžėsi tik dvi komandos, bet tai nė kiek nesumenkino varžybų. Tradiciškai dėl pirmosios vietos kovojo dvi pagrindinės konkurentės – Lizdeikos ir Šeduvos gimnazijų bėgikų komandos. Tad visi laukė atkaklios kovos, kuri turėjo išaiškinti, kas taps nugalėtojai ir atstovaus rajonui finalinėse varžybose. Šiemet mūsų komanda savo pranašumą sugebėjo įrodyti po pirmo etapo. Pirmame etape bėgusi Gretė Lukošaitytė užtikrintai atbėgo pirma ir žinant savo bėgikų galimybes jau buvo aišku, kad pirmos vietos jau tikrai neatiduosime. Po antrojo etapo Domantas Burneika dar padidino atitrūkimą. Puikių rezultatų pasiekė ir kiti bėgikai: Vilmantė Stašauskaitė, Goda Eringytė, Rugilė Petrauskaitė, Mantas Martyšovas, Kristupas Petravičius ir Domantas Saldukas, tad gerokai atitrūkę nuo varžovų finišavome pirmi. Taip pat iškovojome teisę atstovauti rajonui Kėdainiuose vyksiančiose finalinėse varžybose. Linkime sėkmingų startų Kėdainiuose.

Kūno kultūros mokytoja N. Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9