Get Adobe Flash player

Rytojui mokytis reikia šiandien. Vadovaudamiesi šiuo požiūriu ketvirtokai lizdeikiečiai lydimi mokytojos Audronės Dailidonienės anglų kalbos pamoką apie išmaniąsias technologijas pavertė praktiniu išbandymu. Supažindinti su naujausiomis technologijomis ir išbandyti jas praktiškai šių metų rugsėjo 19 d. padėjo Radviliškio r. savivaldybės švietimo ir sporto paslaugų centro SJNUS metodininkas-IT specialistas  Egidijus Dailidonis.

Norint suprasti ir išmanyti kaip valdyti šiuolaikines išmaniąsias technologijas pirmiausia reikia žinoti „išmanųjį žodynėlį“, o jei tai dar užsienio kalba, tai kyla nemažai keblumų. Išsiaiškinę terminus ir padiskutavę su lektoriumi, kokios technologinės naujovės mūsų laukia po penkiasdešimties metų, gimnazistai patys išbandė 3D spausdintuvo galimybes, LEGO robotų konstravimo ypatumus ir netgi pabandė paskraidinti bepilotį orlaivį, dar kitaip vadinamą droną.  Lektorius akcentavo, kad netolimoje ateityje visi šie įrenginiai bus neatsiejama mūsų kasdienybės dalis. 

Anglų k. mokytoja A.Dailidonienė

3d_1dronasdronas1

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5