Get Adobe Flash player

Spalio 5 dieną miesto centriniame stadione vyko švediškos estafetės, skirtos Tarptautinei mokytojų dienai paminėti, varžybos, kuriose savo jėgas galėjo išbandyti sportininkai iš visų rajono mokyklų. Varžybos vyko 5–6, 7–8, 9–10 ir 11–12 klasių grupėse. Šiemet Lizdeikos gimnazijai atstovavo keturios komandos ir visos tapo nugalėtojomis. Pirmosios startavo 1–2 gimnazijos klasių bėgikės. Nuo pirmo etapo išsiveržusios į priekį, merginos sugebėjo išlaikyti lyderių poziciją ir užtikrintai nugalėjo. Nugalėtojų komandoje bėgo: Rosita Jasaitytė, Indrė Valančiūtė, Gabrielė Urbelytė ir Skaistė Blažytė. Įkvėpti merginų pergalės puikiai pasirodė ir vaikinai, įveikę visus varžovus. Komandoje buvo Haroldas Šarauskas, Domantas Saldukas, Lukas Liugas, Titas Mužas.

wp_20161005_005wp_20161005_006wp_20161005_007wp_20161005_012

Vyriausiųjų grupėje Lizdeikos gimnazijos garbę gynė dvi komandos. Merginų estafetę pradėjusi Vilmantė Stašauskaitė nepaliko jokių šansų savo varžovėms. Antra bėgusi Gretė Lukošaitytė dar padidino atitrūkimą, tad Rugilei Petrausaitei ir Živilei Jamontaitei reikėjo tik išlaikyti turėtą persvarą, bet jos dar labiau atitrūko nuo varžovių ir finišavo pirmos. Savo pranašumą prieš kitas komandas įrodė ir vaikinai: Domantas Burneika, Paulius Špokas, Justas Jasmontas ir Mantas Jelinskas. Jie užtikrintai pirmavo nuo pirmojo etapo ir džiaugėsi pergale.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir diplomais. Džiugu, kad visos mūsų komandos lipo ant aukščiausios pakylos ir džiaugėsi nugalėtojų taurėmis.

Kūno kultūros mokytoja Nijolė Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6